BIST 10.899
DOLAR 32,23
EURO 34,96
ALTIN 2.477,26
HABER /  GÜNCEL

Kapı zilini çaldı ev havaya uçtu

Gaz kaçağının olduğu evde zile basılınca ortalık cehenneme döndü. Ev eşyaları metrelerce uzağa fırladı.

Abone ol

İstanbul Güngören'de bir evde kapı ziline basılınca, patlama meydana geldi. Patlama sonrası ev savaş alanını andırırken, evin içindeki eşyalar binanın 20 metre ötesine savruldu, ev sahibi yaralandı..

Edinilen bilgiye göre doğalgaz kaçağı olduğu öğrenilen Güngören'de Tozkoparan Mahallesi Cevat Açık Alın Caddesi B-2 Blok'taki 5 katlı binanın 5. katında saat 19.30 sıralarında patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle evin içi savaş alanına döndü.

Evdeki eşyalar, binanın yaklaşık 20 metre ötesine savruldu. Büyük gürültü nedeniyle olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine tedbir amaçlı bomba imha ekipleri de geldi. Hafif yaralanan ev sahibi Mehmet Ali Yalçın'ın ilk tedavisi olay yerinde yapıldı. Yalçın, ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından evde itfaiye, İGDAŞ ve bomba imha ekipleri incelemelerde bulundu. Yetkililer patlamanın kaynağını tespit etmeye çalıştı. Evde doğalgaz kaçağı olduğunu belirten yetkililer, kapı zilin çalınmasıyla oluşan kıvılcımla patlamanın meydana geldiğini dile getirdiler.

Patlama nedeniyle büyük bir gürültü olduğunu ve yerin sarsıldığını belirten görgü tanıkları, eşyaların çevreye savrulduğunu söyledi. Ev sahibinin sağlık durumunda ciddi bir sorun bulunmadığını dile getiren çevre sakinleri, yaralının ambulansla hastaneye kaldırıldığını ifade etti.