BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kapak kampanyasına işadamlarından katkı

Kayseri'de, engellilere tekerlekli sandalye olarak dönen mavi kapak kampanyasına esnaflar da destek vermeye başladı.

Abone ol

İlçede Kıraathane çalıştıran Resul Şiraz (50), Develi Belediyesi tarafından başlatılan mavi kapak kampanyasına destek verdi. İşletmeci Resul Şiraz, 20 bin kapak topladı ve belediye yetkililerine teslim etti.

Çevik Taş Beton Mamulleri adına hayırsever iş adamı Hasan Çevik de 10 adet tekerlekli sandalye alarak, kampanyaya destek sağladı.

Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, engelli sağlık raporu ile belediyelerine başvuran ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyeleri teslim ederek, engellilere destek sağladıklarını açıkladı. Özkan, “Hayırseverlerimize ve vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Develi Belediyesi olarak, 1 yılda kampanya dahilinde ihtiyaç sahiplerine 4 adedi akülü olmak üzere, 20 adet engelli sandalye temin edildi.” dedi.

Ramazan Gürbüz, 53 yaşındaki annesi Fatma Gürbüz için tekerlekli sandalyeyi teslim aldı. Gürbüz, mavi kapakla gelen bu yardımdan dolayı herkese teşekkür ederek, “Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” diye konuştu. 8 yaşındaki Saray Halı İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Elif Çakır’a da engelli sandalyesi, öğretmenleri ile birlikte teslim edildi. 10 yaşındaki Ahmet Özler, 13 yaşında Elif Sümeyye Arıcı, Süleyman Kıraç da engelli sandalyesini belediye yetkililerinden teslim aldı.