BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SAĞLIK

Kanseri yendi Erkan Topuz'la dans etti

Prof Dr. Erkan Topuz; 3 yıl boyunca tedavi ettiği hastalarıyla buluştu; vals yaptı. Erkan Hoca 'İster Müslüman ister Hıristiyan olun yeter ki inanın' dedi

Abone ol

Göztepe Medical Park Kanser Hastanesi’nde üç yıl boyunca on bine yakın hastanın kanser tedavisini yürüten Prof. Dr. Erkan Topuz, iyileşen hastalarıyla dans etti.  
 
Kanser Haftası nedeniyle önceki gün Göztepe Medical Park Kanser Hastanesi’nde tedavi görerek iyileşen hastalar doktorlarıyla eğlenerek stres attı… Konferans salonunda yapılan kokteyle kanser tedavisi gören hastalar “Kanseri yendim” yazılı t-shirt’ler giyerek diğer kanser hastalarına moral verdi.

İSTER MÜSLÜMAN İSTER HIRİSTİYAN OLSUN YETER Kİ İNANSIN

Kokteylde bir konuşma yapan Medical Park Hastanesi Kanser Hastanesi Onkoloji Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz, kanser tedavisinde moral kavramının çok önemli yer tuttuğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
“Tüm dünyada kanıtlanan bir gerçek var ki; kanser tedavisinde moralin yüksekliği ve manevi değerler büyük önem taşıyor.  Ben hastalarıma hep inancın önemli olduğunu söylüyorum. Kişi ister Müslüman, ister Hıristiyan, ister Budist ister Şaman olsun ama bir şeye inansın… İnanç kişiyi ayakta tutmak için çok önemli bir güç. Ben hastalarıma tedavi dışında sürekli moral aşılamaya çalışıyorum. Onlar gülünce benim de içim rahatlıyor.”
Toplantıda Prof.Dr. Erkan Topuz'un iyileştirdiği “kanseri Yenen” hastalar da tedavi süresince yaşadıklarına dair anılarını paylaştılar. Konuşmaların ardından müzikle eğlenen hastalar Prof. Dr. Erkan Topuz ve ekibindeki diğer doktorlarla beraber dans etti…