BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kanatsız Kuşlar 15. bölüm fragmanı son bölümde neler yaşandı

ATV'nin sevilen dizilerinden Kanatsız Kuşlar 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm neler olacak? Kanatsız Kuşlar ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar'da Nefise'nin sakladığı büyük sırrın ortaya çıkıp çıkmadığı merak konusu oldu. Heyecanla beklenen Kanatsız Kuşlar 15. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı ile Muzaffer'in çocuklara kötü davranmasıyla birlikte Nefise'yle arasının açılacağını gösterdi. 

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

Kanatsız Kuşlar 14. bölümde neler yaşandı?

Mert'in kaçırılmasının ardından Muzaffer tam manasıyla çılgına döner. Kaçıran kişinin kim olduğuna dair farklı şüpheler vardır.

Emre ise bir yandan içine düştüğü duruma üzülürken, diğer yandan masum bir çocuğun başının derde girmesine sebep olduğu için pişmandır. Mert'in daha fazla zarar görmemesi için elinden geleni yapar. Hatta hayatını bile tehlikeye atar.

Nefise, henüz Muzaffer'den gizlediği büyük sırrını açıklayamadan başka bir gerçekle yüzleşir. Nefise için ipler giderek gerilmektedir. Gün geçtikçe daha çok sevmeye başladığı kocasına karşı içinden çıkılması zor bir durumdadır.

Muzaffer ise yaşananların ardından yıllar önce yaşadığı büyük bir travmanın acısını yeniden hissetmeye başlayacaktır.

Onur ile Zeynep, herkese ve her şeye rağmen aşklarını doludizgin yaşamaktadırlar. Zeynep de iyiden iyiye teslim olmuş gibidir. Öyle ki, gözlerden uzak, baş başa geçirdikleri koca bir gün ve gecenin sonunda olacakları bile düşünmezler.