BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.410,68
HABER /  GÜNCEL

Kanal 7 Grubu'nun büyük ayıbı

Ahmet Hakan'ın görevden alınışını flaş haber olarak okura duyuran Haber 7, Ankara Temsilcisi, Akif Beki'nin gündem yaratan kitabını haber yapmaya gerek duymadı.

Abone ol

Kanal 7'de bu sıralar ilginç gelişmeler yaşanıyor. Herşey, Ahmet Hakan'ın beklenmedik bir anda görevden alınmasıyla başladı. Hakan'ın görevden alınışı, grubun haber portalı Haber 7, tarafından flaş haber olarak okuyucuya duyrulunca, içerde kıyametler koptu.

İçerde yaşanan olayların dışarıya grubun haber portalı tarafından haber yapılmasına tepki gösteren Hakan, ilk iş olarak haber sunmayı bıraktı. Olay bu şekilde kapanır sandığımız bir sırada, ilginç bir gelişme daha yaşandı.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve aynı zamanda Haftasonu Haberleri'ni sunan Akif Beki, gündemi sarsacak bir kitap yazdı. Kitabının içeriği dün birçok gazete tarafından haber yapıldı. "Atatürk'ün tekmelediği gazeteci" başlığıyla bizim de haber olarak kullandığımız Beki'nin kitabı, Haber 7 tarafından haber olarak kullanılmadı.

Kitapta işlenen konuların ne haber 7 nede Kanal 7'de haber olarak kullanılmaması, "Akif Beki'ye karşı tavır sengilendiği" söylentilerine neden oldu.