BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,03
ALTIN 2.468,42
HABER /  GÜNCEL

Reha Muhtar kavgaya neden oldu

"ATV ile Akademi Türkiye yetkilileri arasında teknik malzemeler yüzünden kavgası çıktı" haberi aydınlandı. Olayın detaylarını www.Haber3.com ortaya çıkardı.

Abone ol

Akademi Türkiye’nin final gecesi cok yoğun bir seyirci kalabaligi vardi. Bu nedenle stüdyoda izdiham yaşandı... Bazı seyirciler dışarıda kendileri için ayrılan yerde kurulan dev ekrandan programi izlemek yerine, stüdyoya girmek istediler..

Bu seyircilerin içinde olan bazı gençler, futbol sahalarında görülen bir tezahurat yapmaya başladılar:

“ Taraftar dışarıda, Reha Muhtar nerede ? Reha Muhtar uyuma , taraftara sahip çık ! “ diye bağırmaya başladı..

İşte olaylar da bundan sonra çıktı..

Bu tezahurat ile havaya girerek, kendini bir anda İnönü Stadında zanneden Reha Muhtar, canlı yayın sürerken, “ Kapılar açılsın ! “ diye emir verdi..

Bunun üzerine büyük bir kaos yaşandı. Güvenlik görevlileri, kapıyı açınca içeri girmek isteyen bu gençler ile yarışmacı aileleri arasında sözlü kavga başladı..

Giderek büyüyen bu kavgaya ATV güvenlik görevlileri ile yapımcı firma güvenlik görevlileri de katılınca, tam bir kargaşa yaşanmaya başladı..

Giderek kontroldan çıkan bu kavgaya yapımcı firma yöneticileri ve ATV yöneticileri müdahale edince, olaylar yatıştı ve canlı yayın sorunsuz sürdü..

Yani olaylar Rerha Muhtar’ın bir anlık gaza gelmesi ile verdiği emirle başladı.. Güvenlik görevlileri de bu olayı büyüttü..

Olayların ATV ile yapımcı firma arasında teknik malzeme sahiplenmesinden çıktığı doğru değil.
Teknik malzemeler ve bütün donanım faturalı olduğu için, zaten böyle bir anlaşmazlık da mümkün değil.. Herkes hiç bir sorun yaşanmadan kendi malzemesini aldı..

Ayrica final gecesi Levent Altınay’ın arabası merkez stüdyolarında olmadığı için, bu arabanın aranması da mümkün değil..

Final sonrası, bütün juri üyeleri, egitmenler ve yarismacilar hepbirlikte kendilerine HAVAS in tahsis ettiği otobüs ile kutlamaların yapıldiğı Laila’ya giderek, eğlenmiştir.

Yarışmanın sürmeyeceği ise doğru. Ama ortaklaşa alınan bu karar o gece değil, çok önceden alındı ve sponsor sirket P&G’ye bildirildi. Yani ilişkiler dostane bir şekilde bitti..

Kaynak: www.haber3.com