BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kamera şakasına kızdı TV'yi bastı

Adana'da kendisine yapılan kamera şakasının TV'de yeniden yayınlanmasına kızan iki kişi dehşet saçtı.

Abone ol

Adana'da yerel bir televizyonda yayınlanan kamera şakası nedeniyle çevresine rezil olduğunu öne sürerek televizyon kuruluşuna giden kişi, çalışanlarla tartıştıktan sonra çalışanlardan birini bıçakladı.

Alınan bilgiye göre, yerel bir televizyon kanalına arkadaşları Ersin N. (19) ve Serdar K. ile gelen Serkan K. (33), yaklaşık 3 yıl önce kendisine yapılan bir kamera şakasını yeniden yayınladıkları ve çevresine rezil olduğu gerekçesiyle, çalışanlarla tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Serkan K, televizyonda montaj görevlisi olarak çalışan Öner Turus'u bacağından bıçakladı.

Hafif yaralanan Turus, Adana Numune Hastanesinde ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi.

Serkan K'nin, polisteki ilk ifadesinde 3 yıl önce temizlik şirketinde görevli iken kendisine yapılan, odada bir kişinin ölü numarası yaptığı, odaya girdiğinde katile benzeyen bir kişinin de kendisini silahla tehdit ettiği şaka nedeniyle çevresine rezil olduğunu, komşusundan şakanın tekrar televizyonda yayınlandığını öğrendikten sonra televizyona giderek, olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Turus ise söz konusu şakayı çeken ekipte yer almadığını ve kanalda tekrar yayımlamadıklarını belirterek, ''Zanlı ve arkadaşlarına kanalımızda tekrar yayımlanmadığını anlatmaya çalıştım, ancak dinlemedi. Başka bir yerel televizyon kanalında yayınlanmış olabilir'' dedi.

Zanlıların, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.