BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.433,22
HABER /  GÜNCEL

Bodrum'da otel yangını: 1 ölü

Barlar sokağanda bulunan üç katlı bir otelde yangın çıktı. Alevler arasında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.

Abone ol

Bodrum'da barlar sokağındaki üç katlı bir otelde yangın çıktı. Yangında, 1 kişi öldü, 1'i ağır 12 kişi de yaralandı. Yaralılar, ilçedeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bodrum'da barlar sokağındaki Baraz Otel'de bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın, otelin restoran bölümünü tamamen sardı.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu güçlükle kontrol altına alınan yangında ilk belirmelere göre 1 kişi öldü, 1'i ağır 12 kişi de yaralandı.

Yangının kontrol altına alınmasından sonra odalara giren itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, odalarda bulunan müşterileri dumandan etkilenmemesi için maskeler yardımıyla otelden çıkararak hastanelere sevk etti.

Yangının başlamasından kısa süre sonra olay yerine gelerek yangına müdahale çalışmalarını izleyen Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, "İlk tespitlere göre yangında 1 vatandaşımız hayatını kaybetti. 1'i ağır 12 yaralı ilçedeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor" dedi.

3 katlı Baraz Otel'de çıkan yangının ardından nöbetçi Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu.

Savcının incelemesi sonrasında, yangında yaşamını yitiren kişinin İzmir doğumlu 32 yaşındaki Orkun Horozoğlu olduğu bildirildi.

Yaralıların Bodrum Devlet ve özel bir hastanede tedavileri sürüyor. Bu arada yaralılardan durumu ağır olan Işık Baranok, ambulansla Milas Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Otelin bulunduğu bölgede polis ve itfaiye ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ve olay yeri inceleme ekipleri, yangında ölen kişinin kimliğinin de belirlenmesi çalışmalarına devam ediyor.

Otel işletmecisi E.E., ve otel müdürü A.A., gözaltına alındı. E.E. ve A.A., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadeleri sonrası "taksirli ölüme sebebiyet vermek" suçundan adliyeye sevk edildi.