BIST 10.190
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.381,16
HABER /  GÜNCEL

Kamera arkası yayınlandı

Adidas, Beşiktaş’ın 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar için hazırladığı, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan’ın yer aldığı...

Abone ol

Adidas, Beşiktaş’ın 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar için hazırladığı, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan’ın yer aldığı Uçma Vakti lansman kampanyasının kamera arkası görüntülerini yayınladı.
Adidas’ın ’uçma vakti’ söylemi ile oluşturduğu reklam kampanyasının çekimleri Türkiye ve Kazakistan’da 75 kişiyi bulan ekiplerle gerçekleştirildi. 3 gün süren çekimlerde yer alan Beşiktaşlı futbolcular Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan rahatlıkları ve esprili kişilikleriyle keyifli bir gün yaşattılar.

KARTAL ÇEKİMLERİ KAZAKİSTAN’DA YAPILDI
Kampanya ile ilgili bilgi veren Adidas Türkiye Marka Pazarlama Müdürü Ceren Öksüz, "Beşiktaş için pek çok açıdan yepyeni bir dönemin başlangıcına vurgu yapmaya çalıştığımız kampanyadaki önemli unsurlardan olan kartal ve Beşiktaş’ın önemli üç oyuncusunu aynı filmde bir araya getirmek istedik. Kara kartal ve kartalın sahalardaki simgesi olan futbolcularımızın eş zamanlı olarak yeni başlangıçlara doğru harekete geçtiklerinin anlatıldığı reklam filminde kullanılacak kartal için aylar önce çalışmalara başladık. Amerika, Avusturya, İrlanda ve Kazakistan’daki ekipler ile temasa geçerek Kartal’ın çekimleri için bize en çok uyan kartalın bulunduğu Kazakistan’da çekimleri gerçekleştirmeye karar verdik ve 2 gün süren zorlu bir çekim süreci yaşadık" dedi.
(İHA)