BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Kamer Gençin yeni hedefi

Kamer Genç yine adından söz ettiriyor. Renkli siyasetçi yeni bir hedef koydu.

Abone ol

Genç'in uzun siyasi hayatında başaramadığı şeyler de var. Bir parti kuramamak içindeki en büyük ukde. Çünkü ilerleyen yaşı sebebiyle bu ümidini artık yitirmiş. Bu yüzden gözünü Çankaya Köşkü'ne dikmiş.

Çankaya Köşkü'ne mutlaka çıkacağına inanan Genç, halka güveniyor: "Bir sonraki dönem cumhurbaşkanını halk seçecek. Ben de aday olacağım. İnanıyorum ki karşıma kim çıkarsa çıksın halk beni seçecektir. Çünkü vatandaş beni çok seviyor. Beyaz sakallı insanlar yolda beni görünce gelip öpüyorlar. Elhamdülillah hepimiz Müslüman'ız; Allah'ımız, peygamberimiz bir."

Kamer Genç'in en büyük şikâyeti, kürsüde konuşmaya başladığında AK Parti milletvekillerinin attığı laflar. "Bana nefret duygusuyla bakıyorlar." iddiasında bulunuyor ve Meclis'te konuşarak sadece görevini yaptığını savunuyor.

Her konuşmasında konuyu Tunceli'nin sorunlarına getirmeyi başaran Genç, Türkiye'nin sorunlarına en güzel ve çarpıcı örneklerin kendi seçim bölgesinden verilebileceğini öne sürüyor.

Kamer Genç, halkın kendisini her dönem TBMM'ye göndermesini ise "Benim 24 saatim halkın içinde geçiyor. Sabahtan akşama kadar milletin dertleriyle ilgileniyorum. Bugüne kadar hiç ihale almadım, hiç rüşvet yemedim." sözleriyle açıklıyor.

Habip Güler/Zaman