BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kamer Genç Fatma Şahin'i çıldırttı!

Meclis oturumu sırasında Kamer Genç'in sorduğu soruya sinirlenen Fatma Şahin, Genç'e "haddini bil" dedi.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- Mecliste devam eden oturum sırasında Aile Ve Sosyal Politikal Bakanı Fatma Şahin soruları yanıtlıyordu. Ne olduysa soru sırası Kamer Genç'e gelince oldu.

KİMBİLİR KİMİN KAÇINCI EŞİYDİN?

Fatma Şahin'e "Çanakkale zaferi için savaşan bütün askerlere teşekkür ederken Atatürk'ü neden anmadınız, Atatürk olmasaydı kimbilir şu an hangi ülkede kaç eşli olacaktınız, Atatürk'ü anmak sizi neden bu kadar rahatsız ediyor" diye sordu.

Film de orada koptu. Bu soruya çok sinirlenen Fatma Şahin, Kamer Genç'i terbiyeye davet etti. Ve kendisine bu terbiyesiz üslubu nedeniyle cevap vermeyeceğini söyledi.

HADDİNİ BİL!

Çok sinirlendiği gözlenen ve sesini oldukça yükselten ve sinirden elleri titreyen Fatma Şahin Kamer Genç'e dönerek, "Herkes haddini bilecek" dedi.

Bu sırada Ak Parti sıralarında CHP sıralarına yönelen vekilleri uyaran Meclis Başkanvekili Güldal Mumcu, olayları yatıştıramayınca oturuma 10 dakika ara verdi. 

Yaklaşık bir saat sonra başlayan oturumda söz alan AK Partil'li Ayşenur Bahçekapılı, "Kamer Genç'i lanetliyorum" diyerek kendisine kınama cezası veilmesini teklif etti.

KAMER GENÇ KINAMA CEZASI ALDI

Oturum sonrası meclise gelmeyen Kamer Genç için "Kınama cezası teklifini" oylamaya sunan Güldal Mumcu'nun teklifi kabul edildi. Kamer Genç kınama cezası aldı.

Palamentonun duyarlılığına teşekkür eden Fatma Şahin, "Kamer Genç ne kadar korkak ve yüreksiz olduğunu oturumdan kaçarak göstermiştir" dedi. 


  KAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA GELDİ: ÖZÜR DİLEMEM  

Tartışma sonra ara verilen oturuma aradan sonra gitmeyen Kamer Genç, AK Partili Ayşenur Bahçekapılı tarafından da lanetlendi.

Oturuma gitmeye gerek duymadığını belirten Kamer Genç, sorduğu soruya Fatma Şahin'in neden sinirlendiğini anlamadığını söyledi... (DEVAMI)

kamer-gençten-yanit.jpg