BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.401,52
HABER /  POLİTİKA

Kamalak: bu sonucun sorumlusu benim

Seçimlere Büyük Birlik Partisi ile ittifak yaparak Saadet Partisi'nde sandıktan çıkan yüzde 2 oyun değerlendirmesi yapıldı.

Abone ol

Saadet Partisi, BBP ile ittifak yapılarak girilen 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan yüzde 2'lik sonucu masaya yatırdı. Ankara'da bir araya gelen Saadet Partisi İl Başkanları'na konuşan Genel Başkan Mustafa Kamalak, tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu açıkladı. Milli Gazete'de yer alan habere göre Kamalak, 7 Haziran Genel seçimlerinden bekledikleri sonucu alamadıklarını belirterek "Biz doğrusu daha yüksek bir sonuç bekliyorduk. Beklediğimiz sonucu alamadık. Arazi böyle değildi. Ama sandıktan çıkan sonuç farklı oldu.Burada bir sorumluluk bir mesuliyet varsa hiç şüphesiz ki bu bana aittir. Ama şunu ifade edelim bütün teşkilatımızla beraber elimizden gelen çabayı sarf ettiğimiz kanaatindeyim" diye konuştu.

BBP'ye teşekkür

Mustafa Kamalak, konuşmasında ittifak yaptıkları Büyük Birlik Partisi'ne de teşekkür ederek, "Başta Büyük Birlik Parti'mizin Kıymetli Genel Başkanı Mustafa Destici Bey olmak üzere tüm camiasına kalpten teşekkür ediyorum. Ayrıca seçimlerde canla başla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, il başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Hanım ve Gençlik Kolları mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.