BIST 9.530
DOLAR 32,44
EURO 34,81
ALTIN 2.483,26
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı Esra Seda Akman kimdir oynadığı role bakın

Show Tv'nin en çok izlenen dizilerinden bir olna Kalp Atışı'na bomba bir sim katıldı. Bahar'ın annesi Esra'yı Seda Akman oynayacak. Peki Seda Akman kimdir aslen nerelidir kaç yaşında? Seda Akman sevgilisi var mı tüm detaylar internehaber.com'da

Abone ol

Kalp Atışı 12.bölüm yeni transfer. Bu akşam yayınalanacak olan Kalp Atışı yeni bölüme Esra karakteri katıldı. Peki Esra karakterini canlandıracak olan Seda Akman nereli, kaç yaşında? Detaylar internethaber.com'da.

SEDA AKMAN KİMDİR?

Seda Akman 13 Ocak 1978 yılında Kütahya’da dünyaya geldi. Aslen Kütahyalı olan Seda Akman’ın boyu 1.76 cm’dir. 64 kilo ağırlığında olan Seda Akman’ın saçları ve gözleri kahverengidir.

Liseden sonra Kütahya’dan ayrılan Seda Akman 1997 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi’nde diksiyon ve oyunculuk üzerine eğitim aldı. Ankara’da yaşamına devam eden Seda Akman 1998 yılında Miss Palmolive seçilmeye hak kazandı.

Aynı yıl içerisinde 23 ülke güzelinin katıldığı Miss intercontinental yarışmasında dördüncü olarak büyük bir başarıya imza atan güzel oyuncu Seda Akman 1999 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçilmeye hak kazandı.

Oğlak burcu olan Seda akman 39 yaşındadır. 1999 yılında İstanbul’a yerleşen Seda Akman yakaladığı başarılar sonrasında pek çok dizi ve filmde oyunculuk yapmaya başlamıştır.

 Seda Akman’ın rol aldığı dizi ve filmler arasında; Ölümsüz Aşk, Balans Ve Manevra, Aşk Yolu, Emret Komutanım, Kanlı Düğün, Annem, Sonbahar, Hesaplaşma, Herkes Adalet İster, Eve Düşen Yıldırım, Böyle Bitmesin, Fatih, Tuzlu Yollar, Acil Servis, Mühürlü Güller, Yazı Tura ve Sen Benimsin bulunmaktadır.