BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.432,59
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar 17.bölüm fragmanı Şevkat zengin oluyor işler fena karıştı

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Şevkat Yerimdar bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Peki Şevkat Yerimdar 17.bölüm neler olacak şirketin başına geçen Şevkat neler yapacak? Detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Özgürcan Çevik ile Başak Parlak'ın paylaştığı Şevkat Yerimdar yayınlandığı günden itibaren rekor kırıyor. Bu hafta 17.bölümüyle ekrana gelecek olan Şevkat Yerimdar'da neler yaşanacak? Şevkat Yerimdar yeni bölüm izleyicileri Şevkat'in şirket başına geçmesi sürprizi bekliyor.

Şevkat Yerimdar 17. bölüm tanıtımı ekranlara gelir gelmez yeni bölümde neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Şevkat ve Esin bir birinden ilginç olaylarla karşı karşıya kalıyorlar.

Esin ve Şevkat'in, kaçırılan bir çocuğun ailesine yardım etmesi, onları hiç ummadıkları bir maceranın içine sürükler.

Şevkat kendini bir holdingin başında bulur. Gurmelere özenerek kendisine bir sosyal medya hesabı açan Cuma, artık bir fenomendir. Ama işler çığrından çıkar. İsmail ve Erkan arasındaki çekişme devam etmekedir. İsmail'in kolunun kırılması ile birlikte herşey birbirine girer. İkinci kimliğinin ortaya çıkmasını engellemek isteyen İsmail ve Bozkır arasında eğlenceli olaylara sebep olacak bir köşe kapmaca başlar.

ŞEVKAT YERİMNDAR 17.BÖLÜM