BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,74
ALTIN 2.498,23
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 14.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı dizi final mi yapacak?

Show Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu hayranları tarafından merak ediliyor. Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama sosyal medyada büyük bir korku var. Kalp Atışı final mi yapıyor?

Abone ol

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı, cuma günü 13.bölümüyle ekrana geldi. Ali Asaf ve Eylül arasında geçen konuşma sonrasında herkes merakla yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını soruyor.

Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan Kalp Atışı 14.yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Herkes merakla yeni bölüm fragmanının neden yayınlanmadığını soruyor. Sosyal medya kullanıcıları dizinin final yapacağını söylüyor. Peki bu doğru mu?

Reytinglere baktığımız zaman cuma günleri kanallarda adeta bir şampiyonlar ligi mücadelesi yaşanıyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı o günde Kalp Atışı, reytinglerde ilk 5'e girmeyi başarıyor. 

Genellikle salı günleri yeni bölüm fragmanı yayınlanan Kalp Atışı'nın şimdilik final yapması söz konusu değil. Show Tv'nin güvendiği yapımlardan olan Kalp Atışı, cuma günü 14.bölümüyle ekranda olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanın da yarın yayınlanması bekleniyor.