BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  MEDYA

Yüz yüze oyuncuları ne zaman başlıyor Sinem Kobal geri dönüyor

Show Tv'nin fragmanı yayınlandığı günden itibaren merakla beklenen dizisi Yüz Yüze sosyal medyanın gündeminde. Sinem Kobal'ın yeniden ekranlara döndüğü Yüz Yüze birinci bölüm fragmanı Yüz Yüze konusu ne zaman başlıyor? Yüz Yüze yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Başrollerinde Sinem Kobal ile Birkan Sokullu'nun paylaştığı Yüz Yüze birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Herkesin merakla beklediği Yüz Yüze ne zaman başlıyor oyuncu kadrosunda ne var? Yüz Yüze ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Yüz Yüze’nin yayınlanan ilk tanıtımının ardından bir tanıtım daha geldi. Çete üyeleri Cino, Aleko, Mustafa, Molla ve Tatar'ın maceralarının ekrana geldiği tanıtım heyecan dolu sahneleriyle soluksuz izleneceğinin sinyallerini verdi.

DİZİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmedi ama şimdiden merak uyandırmaya başladı. Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin ünlü filmi Mr and Mrs Smith'e benzetilen dizinin oyuncu kadrosunda ise bomba isimler bulunuyor.

YÜZ YÜZE OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide, Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler bulunuyor. 

YÜZ YÜZE KONUSU NE?

Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insanın öyküsünü anlatacak olan Yüz Yüze'nin oyuncu kadrosunda dikkat çekici isimler yer alıyor. İşte henüz yayın tarihi belli olmayan Yüz Yüze dizisi hakkında ilk detaylar!

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir… İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz… Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden…