BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,69
ALTIN 2.400,78
HABER /  SPOR

Kaliteli transfer yapmadan dönme

Transfer görüşmeleri için yaklaşık iki haftadır ülke dışında bulunan Haldun Üstünel, Türkiye'ye dönemiyor.

Abone ol

Galatasaray başkan yardımcısı Haldun Üstünel'in Avrupa'da transfer arayışları sürüyor. Sarı-kırmızılılar CSKA Moskova'dan Caner Erkin'in bonservisini de almak istiyor.

Öncelikle teknik direktör Frank Rijkaard'ın istediği stoper pozisyonunda oyuncu için girişimlerini sürdüren Üstünel, 10 gündür yaptığı görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkaramayınca Avrupa'da kaldı.

Başkanı Adnan Polat'ın Üstünel'e, "kaliteli bir stoper transferini gerçekleştirmeden İstanbul'a dönme" talimatını verdiği belirtiliyor.

Daha önce Wolfsburg'un Portekizli oyuncusu Ricardo Costa'nın transferini bitirme aşamasına gelen, ancak son anda çıkan pürüz yüzünden bu transferi gerçekleştiremeyen Üstünel, Atletico Madrid'in Çek stoperi Tomas Ujfalusi'nin transferi için girişimlerini yoğunlaştırdı.

Sarı-kırmızılılar yaz döneminde bir yıllığına CSKA Moskova'dan kiraladığı Caner Erkin'in bonservisini almak için harekete geçiyor.

İlk haftalarda bekleneni veremeyen ve zaman zaman 18 kişilik maç kadrosuna bile giremeyen Caner, sonrası gösterdiği üstün performansla teknik direktör Rijkaard'ın güvenini kazandı.

Yönetim, CSKA Moskova ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Caner'in 3.5 milyon euro olan bonservis ücretini iki milyon euroya düşürmeyi amaçlıyor.