BIST 9.916
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.432,66
HABER /  GÜNCEL

Kaka: Milan'a dönmek istiyorum

Real Madrid'te fazla forma şansı bulamayan yıldız oyuncu Kaka, ara transfer döneminde eski kulübü AC Milan'a dönmek istediğini söyledi.

Abone ol

Real Madrid'te fazla forma şansı bulamayan yıldız oyuncu Kaka, ara transfer döneminde eski kulübü AC Milan'a dönmek istediğini söyledi.

Kaka, Real Madrid'e 2009'da transfer olmuştu. Ancak Kaka, Jose Mourinho döneminde ilk 11'e girmekte zorlanmaya başladı.

AC Milan'ın golcüsü Robinho'yla bir akşam yemeği yedikten sonra İtalyan Sky televizyonuna konuşan Kaka, "Real Madrid'de memnun değilim. Bu hem benim için, hem de diğerleri için öyle" dedi.

Kaka, Milan'a geri dönmek için ücretinde bir indirimi kabul edip etmeyeceği sorulduğundaysa, "Daha önce de bir çözüme açık olduğumu söyledim. Milano'da çok güzel anılarım ve hala iyi arkadaşlarım var"şeklinde konuştu.

Galliani: İmkansız

Kaka'nın Milan'a geri dönmek istemesine karşın, kulübün Başkan Yardımcısı Adriano Galliani dün, yüksek ücreti nedeniyle Kaka transferinin imkansız olduğunu söylemişti.

Galliani, bonservisi elinde olan David Beckham'ın daha olası bir hedef olduğunu vurguladı.

"Kaka imkansız. Sorun aldığı ücret. David Beckham da bir ihtimal. Ama bence yüzde 99.9 o da olmaz. Robinho kesin kalacak. Abate'yi satmayacağız. Davide Santon da gelmeyecek. Başka oyuncularla ilgili de öneriler aldık. Ama asıl başarı, takımımızın olduğu gibi kalması" dedi.

Avrupa futbolundan haberleri BBC Türkçe'nin Facebook'taki futbol sayfası Altıpas'ta da okuyup paylaşabilirsiniz.