BIST 10.320
DOLAR 32,16
EURO 35,12
ALTIN 2.466,90
HABER /  SPOR

Kaka için çılgın para

Bu transfer akıllara zarar. Petrol şeyhinin satın aldğı Manchester City Kaka ve Milan'a öyle bir öneride bulundular ki..

Abone ol Manchester City'nin İtalyan kulübe 100 milyon sterlin teklif ettiği iddia ediliyor. İngiliz kulübünün Kaka'ya ödemeye hazır olduğu meblağ ise haftada 500 bin sterlin.

Bir haftada alacağı para bir yıllık transfer ücreti

Türk parasına çevirirsek 235 milyon TL ya da eski parayla 235 trilyon lira.  Dolara çevirirsek 146 milyon dolar. Bu sadece Milan'a önerilen para.

Haftalığının küsüratı bile servet

Kaka'nın kendisine ödenecek miktar ise haftalık 500 bin sterlin, eski Türk parasıyla 1 trilyon 117 milyar lira ediyor. Haftalık alacağı para ortalama bir futbolcunun bir yılda alacağı paraya eşit..

İtalyan Mediaset yayın grubu, Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi'nin ifadesine dayandırdığı haberinde, City'nin Kaka'yı her ne pahasına olursa olsun almak istediğini belirtti.

Futbol tarihinin en pahalı oyuncusu unvanı Fransız Zinedine Zidane'a ait. Real Madrid, 2001 yılında Zidane'ı kadrosuna katarken Juventus'a 46 milyon sterlin ödemişti.

4 kişilik ekip Milano'da görüşmelerde bulunuyor

Milan'a 2003 yılında Sao Paulo'dan gelen 26 yaşındaki Kaka, İtalya'da Serie A, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonlukları yaşadı.

2007 yılında Altın Top ve FIFA Yılın Oyuncusu ödüllerini kazanan Kaka için City'den dört kişilik bir delegasyonun Milan ile görüşme halinde olduğu belirtildi.

Şeyh Mansur'un kişisel serveti 30 milyar sterlin

Premier League'de 15. sırada yer alan Manchester City'yi geçtiğimiz Eylül ayında kişisel serveti 30 milyar sterlin civarında olduğu iddia edilen Şeyh Mansur bin Zayed Al Nahyan satın aldı.