BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kahraman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'in Foça ilçesinde, askeri servis aracının geçişi sırasında düzenlenen hain saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen son yolculuğuna uğurlandı

Abone ol

İzmir’in Foça ilçesinde teröristlerin servis aracına düzenlediği saldırı sonucu şehit olan otobüs şoförü Hasan Furkan Özmen, memleketi Mersin’in Erdemli ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

00000185409.jpg

Havayoluyla Adana’ya oradan da karayoluyla Erdemli'ye getirilen Şehit Uzman Çavuş için Ulucami önünde tören düzenlendi. Törene Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Garnizon ve Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Güney Deniz Saha Komutanı Tümamiral Şükrü Korlu, AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri ile vatandaşlar katıldı.

00000185408.jpg

Şehidin babası Cengiz Özmen annesi Durdu Özmen ve kardeşleri törende gözyaşlarına boğuldu. Mersin Müftüsü Ali Melek’in ikindi namazı sonrası kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabuta omuzlara alınarak top arabasına konuldu. Tabutun taşınması sırasında vatandaşlar ise terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Şehidin cenazesi daha sonra Limonlu beldesinde toprağa verildi.