BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kağıthane'de halk toplantıları sürüyor

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından her yıl düzenli olarak yapılan halk toplantılarına bir yenisi daha eklendi.

Abone ol

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Çağlayan mahallesi esnafı ve sakinleri Çağlayan mahallesi bahar sokakta bulunan Çağlayan düğün salonunda gerçekleştirilen halk toplantısında bir araya geldi.

Çağlayan mahallesi esnafının ve sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya başta Belediye Başkanı Fazlı Kılıç olmak üzere, Ak Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, Çağlayan Mahallesi Muhtarı Ali Çelik, Ak Parti Mahalle Başkanı, bir çok Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.

Belediye'nin çalışma ve faaliyetleri ile Çağlayan mahallesine yapılan yatırımların anlatıldığı sunum gösterisi ile başlayan toplantı Ak Parti İlçe Başkanı Sami İlhan’ın konuşması ile devam etti.

Sayın İlhan, Ak Parti olarak yaptıklarını ve yapacaklarını vatandaşlarla her zaman paylaştıklarını ve bundan sonrada paylaşmaya devam edeceklerini belirtti. Hizmetlerin paylaşılması, yapılanların istişare edilmesi ve bu istişareler sonunda mahalle sakinleri ile yapılacak hizmetleri kararlaştırarak yollarına devam edeceklerini belirtti ve bu hizmetlerin gerçekleştirilmesini sağlayan ve halk toplantılarını düzenleyen Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkürlerini sundu.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise Belediyenin ve kamunun imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek çalışmalarını sürdürdüklerini, bu yapılan toplantılar ve istişarelerle bu çalışmaların gerçekleştiğini ve Kağıthane halkının ve mahalle sakinlerinin bu çalışmalarda önemli yere sahip olduğunu belirtti.

Bu güne kadar İlçede ve Çağlayan mahallesine yapılan çalışmaları da anlatan Kılıç, 2010 yılında programa alarak yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı ve Çağlayan mahallesi sakinlerine ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çağlayan mahallesi muhtarı Ali Çelik’in konuşmasından sonra 10 Çağlayan mahallesi sakini söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade etti. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı’nın konuşması ile devam eden halk toplantısı Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın Çağlayan mahallesi sakinlerinin sorularını cevaplamasıyla son buldu.