BIST 10.744
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.504,14
HABER /  SPOR

Kafkas selefini üzdü

Kayserispor- Beşiktaş maçından sonra sevinç ve hüzün aynı anda yaşandı

Abone ol

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşmanın ardından yaptığı basın toplantısında, aldıkları sonuçtan memnun olduklarını söyledi.

Kafkas, hedeflerinin ligde daha da üst sıralarda yer almak olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

“Galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum. Rakibimizden daha üstün bir oyun sergiledik. İkinci yarıda Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasından sonra daha fazla pozisyon bulduk. Defansımızın rakibimize kolay pozisyon vermemesi beni çok sevindirdi. Beşiktaş'a başarılar diliyorum.”
Kafkas, amaçlarının lig sıralamasında daha yukarılara çıkarak zirveyi zorlamak olduğunu da ifade etti.

SAĞLAM: KÖTÜ OYNADIK KAYBETTİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da aldıkları mağlubiyetin bir mazeretinin olamayacağını, kötü oynadıkları için maçı kaybettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“En zor deplasmanlarımızdan birini kaybettik. Zor bir virajı galibiyetle atlatmak istedik, ama olmadı. Beklemediğimiz bir sonuç aldık. İyi mücadele edemedik. Ayakta kalamadık. Zor şartları kaldıran bir oyuncu yapımız yok. Sonuçta mağlup olduk.”

Sağlam, kalan 13 maçı da kazanmak istediklerini belirterek, “Şampiyonluk yarışında iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Daha önümüzde 13 maçımız var. Bu maçları kazanarak hedefimize ulaşabiliriz. Kayserispor'u kutluyorum” diye konuştu.