BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kadir Topbaş'tan patronlara brifing!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, son bir ayda Sütlüce'deki tanıtım merkezinde medya patronlarını ağırladı

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, medya patronlarını ağırlıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Rotahaber'de yer alan habere göre, Başkan Kadir Topbaş, medya patronlarını ağırlamaya 25 Ocak'ta medya dünyasının iddialı patronu Turgay Ciner ve ekibini ağırlamakla başladı. Ciner, Büyükşehir Belediyesi'nin Sütlüce'deki Tanıtım Merkezi'ne Ciner Medya grubu Başkanı Kenan Tekdal ve Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı ile birlikte geldi.

Sütlüce'deki Tanıtım Merkezi, iki gün sonra 27 Ocak'ta da Aydın Doğan ve ekibini ağırladı. Aydın Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni projelerinin tanıtım merkezine Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ile birlikte katıldı.

Sütlüce Tanıtım Merkezi'nin 7 Şubat'taki konukları ise Karamehmet ve medya yöneticileri oldu. Mehmet Emin Karamehmet yayın gruplarının tepe yöneticileri ile tam takım katıldı. Show TV'den Ali Kırca, SkyTürk 360'den Murat Sabuncu, Akşam Gazetesi Genel Yayır Yönetmeni İsmail Küçükkaya ve diğer yöneticiler katıldı.

Başkan Kadir Topbaş, bugün de İstanbul Tanıtım Merkezi'nde Turkuvaz Medya Grubu Başkanı Ahmet Çalık ve Turkuvaz Grubu'nun Genel Yayın Yönetmenlerini ağırladı. Proje incelemesinde Sabah, Atv, Takvim ve Ahaber Genel Yayın Yönetmenleri de hazır bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını bir çırpıda görmek için Tanıtım Merkezi ideal bir yer.