BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.383,64
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kadir Topbaş zaferini ilan etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, üçüncü kez zaferini ilan etti.

Abone ol

İstanbul'da üçüncü kez seçim zaferi kutlayan AK Parti adayı Kadir Topbaş, milletin bu seçimlerde muhalefete önemli bir ders verdiğini söyledi. Seçimlerde, ezberin bir kez daha bozulduğunu anlatan Topbaş, İstanbullulara ve Erdoğan'a teşekkür etti.

Kadir Topbaş, partisinin il teşkilatında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Üçüncü kez İstanbul'da zaferini ilan elen Topbaş, bu seçimlerle tarihi bir başarıya imza attıklarını söyleyerek parti teşkilatlarına ve Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti. İşte Topbaş'ın konuşmasından satır başları;

"Kazanan İstanbul, kazanan Türkiyedir, hayırlı olsun. Bu kentte bulunmanın haklı gururuyla, gayretli çalışmalarımız devam edecektir. İstanbul, dünyadaki o mücadelesinde ve iddiasında varlığını hissettirecektir. Üçüncü kez İstanbul gibi bir kentte belediye başkanlığına layık gören İstanbul'a ve adaylık konusunda Sayın Genel Başkanım ve Başbakana'a özellikle teşekkür ediyorum. Bu sonuç şahsıma yeni bir onur daha kazandırdı. Diliyorum ki tüm İstanbullular, bu dönem sonuna gelindiğinde gurur duyulan bir noktaya geliriz. Sayın Başbakanımızın da Ankara'da bahsettiği gibi halkı kucaklayan bir anlayışla hizmetlerimizi güçlendireceğiz.

"MİLLİ İRADEYE MÜDAHALE KABUL EDİLMEDİ"

Sandığın verdiği mesaj, herkesin anlayacağı bir dilden sonuç koydu. Milletimiz bir kez daha iradesine sahip çıktı. İradesine müdahaleyi asla kabul etmeyeceğini söyledi. 

Bu seçim demokrasinin gelişmesinde önemli bir adım olmasını diliyorum. Bu süreç içerisinde maksadını aşan bir takım söylemler varsa veya bir takım olumsuzluklar varsa bunları geride bırakmasını bilirsek, Türkiye'de yerel yönetimlerle birlikte ileriye taşıyabileceğimizi özellikle söylüyorum. Zafer milletimizindir, başarı milletimizindir. Bizleri hizmete layık gördüler, hizmet kalitemize önem verdiler.

"BU MİLLET EZBER BOZDU"

Bu ülke hepimizin. Yarınlarımızın farklı olması için kısır çekişmeleri geri bırakarak, maniplasyon amaçlı oyunların geride kaldığını gördük. Onlarda anlasınlar ki bu millet ezber bozdu. Bu sonuçlarla, diğer siyasi partilerde kendilerine çeki düzen vereceklerdir. Milletin tüm partileri hizaya çekme güçleri vardır. Umarım tüm siyasi partiler, bu sonuçlardan gerekli sonuçları çıkarır. Ben inanıyorum ki yarınlar dünden ve bugünden çok daha farklı olacak.

"SEÇİMLER GERİDE KALMIŞTIR"

Artık seçim geride kalmıştır. Yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Ne kadar büyük bir mesuliyetin altına girdiğimin farkındayım. Daha neler yapabileceğimizi düşünerek projelerimizi hayata geçireceğiz. İstanbul, dünyada takip edilen ve izlenen bir kent haline gelecektir.