BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,90
ALTIN 2.439,25
HABER /  DÜNYA

Kadir İnanır'ı bir sahne ile bitirdi!

atv tv'de oynayan Tatar Ramazan dizisindeki bıçaklama sahnesi milyonlarca izleyiciden geçer not aldı. Hatta bazı izleyiciler Bülent İnal'ı Kadir İnanır'dan iyi buldu.

Abone ol

Kadir İnanır'ı Kadir İnanır yapan efsane filmlerden biriydi Tatar Ramazan. Bir dönemi anlatan filmdeki sahneler yıllarca hafızalara kazındı, hatta Kadir İnanır bu sahneler nedeniyle yıllarca "Tatar Ramazan" diye anıldı.

Yıllar sonra atv ekranlarında oynayan yeni "Tatar Ramazan" dizisi, o filmi tek bir sahnesiyle tarihe gömdü. Başrollerinde Bülent İnal'ın oynadığı 'Tatar Ramazan' Cuma akşamı yayınlanan  bölümü milyonları ekrana kilitledi.

Ekrana geldiği günden beri ilgiyle izlenen dizi  önceki akşam 4. bölümü adeta nefesleri kesti.. Kadir İnanır'ın oynadığı filmdeki meşhur, "Abdurrahman Çavuş. Gel dedin geldik" sahnesinin canlandırıldığı sahne ise yürek hoplattı.

Tatar Ramazan'ın Abdurrahman Çavuş'u öldürdüğü sahne sosyal medyada da büyük yankı buldu. İzleyicilerin geneli, dizideki sahnenin ve Bülent İnal'ın, Kadir İnanır'ı tahttan indirdiği görüşünde.

Özellikle kadın izleyicilerin hayran kaldığı sahne iki gündür sosyal medyada elden ele dolaşıyor ve en çok izlenen videolardan biri oluyor.

İşte Kadir İnanır ve Bülent İnal'ın oynadığı iki sahne. Yorum sizin: