BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Kadir İnanır o böceğe üzüldü

Ödül töreninde omzunda bir böcek dolanıyordu... Bir süre omzundan ayrılmayınca, görevli müdahale etti. Ancak İnanır bu duruma çok üzüldü.

Abone ol

Kadir İnanır, ödül töreninde omzunda gezen hamam böceğini fark etmediğini belirterek, görevlilerin böceği omzundan uzaklaştırmasına üzüldüğünü söyledi.

Festival kapsamında geleneksel olarak dağıtılan 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü bu yıl ünlü yönetmen Ali Özgentürk ile Türk sinemasının usta oyuncuları Kadir İnanır ve Nebahat Çehre aldı. Ödül alan sanatçılar için 17 Eylül'de merkez Seyhan İlçesi'ndeki Merkez Park Amfitiyatro'da tören düzenlendi.

Törende ödülünü almak için kürsüye çıkan Kadir İnanır'ın, konuşma yaparken sol omzundaki hamam böceği dikkat çekti. İnanır'ın konuşurken fark etmediği böceği, bir görevli eliyle uzaklaştırdı. Ne olduğunu anlamayan İnanır, bir süre daha konuşarak kürsüden ayrıldı.

'ALANA MÜDAHALE EDERDİM'

Festivalin yarışmalı bölümlerinde görevli jüri üyelerinin onuruna Park Zirve Tesisleri'nde verilen yemeğe katılan Kadir İnanır, omzunda gezen hamam böceğine ilişkin soruları yanıtladı. Konuşma yaparken hamam böceğini fark etmediğini belirten İnanır, "Böcekten konuşma yapıp yerime oturduktan sonra haberim oldu. Böceği omzumdan alan kişiye darıldım. Eğer o kadar insanın içinde bir canlı beni seçmişse bundan çok büyük mutluluk duyarım. Çünkü bu yaşam sadece insanların değil, dünya bütün canlıların yaşaması gereken bir yer. Üzüldüm, eğer bilseydim böceği omzumdan alana mutlaka müdahale ederdim" dedi.

İŞTE İNANIR'IN O AÇIKLAMASI