BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,67
ALTIN 2.524,69
HABER /  GÜNCEL

Kadir Gecesine özel etkinlik

İstanbul Belediyesi Kadir Gecesi için iki özel program hazırladı. Bakın onlar ne?

Abone ol

İstanbullular Kadir Gecesi coşkusunu, Feshane ve Bağlarbaşı’nda düzenlenecek olan iki özel etkinlikle yaşayacak.

Feshane’de, Dünyaca ünlü İranlı hafızların eşsiz Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayacak olan Kadir Gecesi coşkusu, Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde Ahmet Özhan’ın özel programıyla devam edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Kültür A.Ş tarafından gerçekleştirilen “Kandiller Yanarken Uluslararası İstanbul Ramazan Etkinlikleri”, “KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI” ile devam ediyor.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin davetlisi olarak İstanbul’da bulunan İran’lı hafızlar, Feshane’deki Kadir Gecesi Özel Programına, yapacakları Kur’an tilavetiyle katılıyor. Feshane’de ayrıca, son günlerde çıkardığı ilahi albümü ile büyük beğeni toplayan Umut Zen de ilahileriyle İstanbullularla birlikte olacak.

AHMET ÖZHAN DA BAĞLARBAŞI’NDA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinin diğer bir adresi olan Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde Kadir Gecesi özel programı düzenlenecek. Türk Tasavvuf Musikisinin önde gelen isimlerinden Ahmet Özhan eserleriyle, bu kutlu gecede İstanbullularla birlikte olacak.

FESHANE KÜLTÜR MERKEZİ

Saat: 18:00 Temaşa Sanatları ve Gösteriler
Saat: 20:00 İBB Kent Orkestrası Mehter Takımı
Umut Zen
İhsan Güvenç Tasavvuf Konseri
Kadir Gecesi Özel Programı
Semaistanbul Sema Gösterisi

BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ

Ahmet Özhan ve Kadir Gecesi Özel Programı