BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  MAGAZİN

Gümüşü kraliçe sandılar

Gümüş dizisinin yıldızı Songül Öden, Ürdün'de şaştı kaldı.

Abone ol

Arap ülkelerinde izlenme rekorları kıran Gümüş dizisinin yıldızı Songül Öden, Lübnan’da kraliçe gibi karşılandı. Kraliyet ailesinin korumaları özel önlem aldı.

Songül Öden o anı şöyle anlattı; "Hollywood yıldızı gibi karşılandım. Ürdün’e gittiğimde kraliyet ailesinin korumaları karşıladı. Uçak indiğinde limuzin piste gelip beni aldı."

MEHMET'E BAYILIYORLAR

Gümüş dizisinin yıldızları Arap ülkelerinde neden bu kadar çok sevildi. Songül Öden bunun yanıtını şöyle veriyor; "Bence, Arap kadınlar Gümüş’ü kendileriyle özdeşleştirdi. Çünkü kocasını çok seven, sadık, kendini geliştirmeye çalışan, hayalleri olan biri Gümüş... Kocası Mehmet ise zengin ve karısına sevgisini ifade edebilen, ondan başka hiçbir şey düşünmeyen biri. Mehmet, onların ideallerindeki erkek modeliydi. Dolayısıyla kadını kendileriyle ve Muhammed’i (Mehmet) hayallerindeki erkekle eşleştirdiler. Bunun dışında İstanbul’u çok sevmişler. Dizideki dedeyi, Fikri Bey’i çok seviyorlar. Dedeye herkesin saygı duyması, bir holding bile işletirken ona danışmaları, dizinin kendilerine en yakın buldukları yönleri... "