BIST 10.166
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.402,47
HABER /  GÜNCEL

Kadir Çelike tokat attı

Kadir Çelik, bir belediye başkanından tokat yedi. Tokat görüntüsünü TV'de yayınlayacak.

Abone ol

Bu akşam Star TV'de ekrana gelecek "Objektif"te çirkin ama çirkin olduğu kadar da "önemli" bir olaya şahit olacaksınız. "Objektif" programının başarılı yapımcı ve sunucusu Kadir Çelik'in, haber araştırması yapmak üzere gittiği Dilovası'nda Belediye Başkanı Musa Kahraman tarafından yüzüne tükurülüp, tokatlandığı sahne bize çok şeyler anlatacak.

Çelik ve ekibi üç hafta önce sanayi atıkları nedeniyle insanların hayatının tehlikede olduğunu iddia ederek Dilovası'nda röportajlar yapmış ve bunları yayınlamıştı. "Objektif" ekibi geçen pazartesi günü de Dilovası çöplüğünde bulunan insan sağlığına zararlı atıkları "Dilovası Kanser Yuvası" başlığıyla ekranlara taşımıştı. Ekip, son durumu inceleyip, araştırmak üzere yeniden bölgeye gitti. Ancak Belediye Başkanı Musa Kahraman'ın sitemiyle karşılaştı. Başkan, "Siz gelmeyince burada söylentiler çıktı. Objektif'i fabrikalar doyurdu, onun için gelmediler diye konuşuyorlar" sözleriyle Çelik ve ekibini karşıladı. Kadir Çelik ise "İşte geldik, buradayız. Bunu nasıl söylersiniz? Biz sizin beldenizdeki insanların sağlığını korumak için buradayız" diye karşılık verdi. Bu beklenmedik karşılama nedeniyle çekimleri yapmaktan vazgeçen ekip, geri dönerken Kadir Çelik tokalaşmak üzere Başkan Kahraman'a elini uzattı. Ancak Başkan buna tükürük ve tokat ile karşılık verdi.

Bütün bu görüntüler bu akşam 23.40'da Star TV'de yayınlanacak "Objektif" programında ekrana gelecek.

Bu arada "İyi ki televizyon habercileri var" diye düşünüyorum. Bu hafta yine "fazla mesai" yaptılar. "Haber Özel"ciler Tuzla'daki zehirli varilleri ve Çavuşbaşı'nda yasadışı yollarla itlaf edilen köpeklerin toplu mezarlarını ortaya çıkarttılar. "Deşifre"ciler yurtlarda taciz, tecavüz ve baskılardan yılıp kaçan ve fuhuş mafyasının eline düşen kızları kurtardılar. "Arena"cılar tapu dairelerinde yaşandığı iddia edilen yolsuzluk ve rüşvet olaylarını gizli kamera ile görüntülediler. "Objektif "çiler Dilovası'nda halkın sağlığının nasıl tehdit edildiğini, çöplükten nasıl zehir fışkırdığını belgelediler.

Yüksel Aytuğ
Vatan