BIST 10.321
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.454,63
HABER /  GÜNCEL

Kadınlar ona benzemek istiyor!

İngiltere'de yapılan bir ankette kadınların yüzde 78'inin Cambridge Düşesi Kate Middleton'a benzemek istediği ortaya çıktı.

Abone ol

İngiltere'de Cambridge Düşesi Kate Middleton doğum yaptıktan sonra İngikliz kadınlarının bir kez daha gözdesi oldu.

Mavi puantiyeli elbise ve yüzündeki ışık saçan gülüşü ile doğumdan saatler sonra kameralar karşısına geçen Cambridge Düşesi'nin saçları kadınların en çok tercih ettiği saçlar arasına girdi. Artık modada Kate etkisi görülmeye başladı bile. Yeni yapılan ankette kadınlar onun saçı gibi olmasını istediği ortaya çıktı.

Bir güzellik salonunun yaptığı ankete göre kadınların yüzde 78'i bir ince şahsiyetten daha çok Kate gibi görünmek istediğini beyan etti. Yüzde 79'u Kim Sears ve Nicole Scherzinger gibi ünlüleri kıskandığını belirtti. Ama oy verenlerin yüzde 42'si Cambridge Düşesi'nin çok popüler olduğunu ispat ederken, Megan Fox yüzde 16 ile üçüncü sırada yer aldı.

Araştırmayı yapan güzellik salonunun sahibi Sarah McKenna "Müşterilerimizin çoğu postiş kullanırken sağlıklı ve uzun saç istiyor. Genellikle Cambridge Düşesi ve Kim Sears'ın saçları gibi saç istiyorlar. Onların saçı sağlığın somutlaşmış hali gibi" dedi.