BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Kadının çantasını böyle çaldılar

Esenler’de, iki hırsız taksi bekleyen kadını itip çantasını alarak kaçtı. Kapkaç anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye ...

Abone ol

Esenler’de, iki hırsız taksi bekleyen kadını itip çantasını alarak kaçtı. Kapkaç anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, şüpheliler 24 saat geçmeden yakalandı.
Olay Esenler Çinçinderesi üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde yol kenarında taksi bekleyen Türkan Alemdar’ı bir süre takip eden iki kişi daha sonra kadına yaklaşarak çantasını aldı. Talihsiz kadın zanlıların çantasını almaya çalışırken yere düştü. Alemdar’ın yere düşmesinin ardından kaçan iki saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Çevredeki vatandaşlar olayı gördükten sonra Alemdar’ın yardımına koşarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan Esenler Asayiş Büro ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerden zanlıları tespit eden ekipler, olayın üzerinden 24 saat geçmeden Ufuk T. ve Dinçer İ.’yİ bulundukları yerde yakalandı. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan kapkaç anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; yol kenarında bekleyen 2 kişi önce bir süre bekliyor. Daha sonra yol kenarında bekleyen kadına doğru yönelen ikili, daha sonra kadının çantasını alarak uzaklaşıyor. Bu sırada kadın yere düşerken, çevredeki vatandaşların ise kadının yardımına koştuğu görülüyor.
(İHA)