BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.438,79
HABER /  GÜNCEL

Kadına yılbaşı hediyesi En güzel yılbaşı hediyeleri

Yılbaşında kadınlara hediye edilebilecek birbirinden güzel ve anlamlı hediyeler... İşte bayanlar için en güzel yılbaşı hediyeleri...

Abone ol

Kadınlara yılbaşı hediyesi alırken erkeklerin çok zorlandığı bir gerçek... En farklı, en güzel hediyeleri almak için günler öncesinden düşünmeye, araştırmaya başlayan fakat bir türlü karar veremeyenler için 2015 yılbaşında en güzel yılbaşı bayan hediyelerini sizler için sıraladık.

Bir bayanı mutlu etmenin yolu güzel hediyelerden geçer. Bayan sevgiliye hediye ne alsam diyenler için birbirinden güzel seçenekler...

parfum.jpg 

1-Parfüm (ilk sırada parfüm var, aslında kızların çoğu sizin seçtiğiniz bir kokuyu kullanmak istiyorlar beyler)

2-Çiçek (çiçek sevmeyen alerjisi olan kızlar olabilir ama bu tarz ekstrem durumlar dışında çiçek genellikle beklenen hediyeler arasında)
cicek.20141229174636.jpg
 3-Yüzük (yüzükten kastımız öyle düz bir yüzük değil, anlamlı olması bekleniyor)

yuzuk.jpg 

4-Yemek Organizasyonu (bu hediyeden çok süprize giriyor aslında ama kızlar hediye olarak sizden şık bir yerde ayarlanmış, ortamı güzel olan bir mekanda romantik bir yemek bekliyorlar)

 romantik-yemek.jpg

5-Kolye (kolye de yüzük gibi düz değil anlamlı olmalı. Yani üstünde sizin için anlamlı bişeyler yazmalı ya da içinde fotoğraflarınız olmalı)

kolye.jpg 

6-Fotoğraf Albümü (ikinizin beraber çekindiğiniz, güzel mutlu anlarınızla dolu bir fotoğraf albümü gerçekten iş görecektir)

foto-album.jpg 

7-Çikolata (Tabiki de size gidip marketten çikolata alın demiyoruz. Süslü, farklı renklerde tatlarda ve farklı çeşitlerde çikolataların satıldığı bir çok pastacı var.)

cikolata.jpg 

8-Kendi yaptığınız müzik CD si (İçinde birbiriniz için anlamı olan şarkılar varsa tamamdır.)

dans.jpg 

9-Film (sevgilinizin tarzını biliyorsanız, onun daha önce izlemediği ve izlerken zevk alacağı bir film güzel bir hediye olabilir)

romanti,k-film.jpg 

10-Ayakkabı (sanırım bu seçenek için kız arkadaşınızın ayak numarasını bilmeniz ve sevdiği tarzı yakalamanız gerekiyor beyler)

yakkabi.jpg 

11-Çanta (Ayakkabı için geçerli olan kurallar çanta için de geçerli. Eğer sevgilinizin hoşuna gitmeyecek bir çanta alırsanız ya sizi kırmamak için onu değiştirmez ama kullanmaz, ya da değiştirir ve siz üzülebilirsiniz)

canta.jpeg 

12-Kozmetik Mağazasından Hediye Çeki (Kızların makyaj malzemelerine düşkün oladuklarını, olmasalar bile illaki kullandıklarını hepimiz biliyoruz. Yani aslında çok işlevli bir hediye.)

kozmetik.jpg 

13- Vücut Bakım Setleri (Kadınlar güzel kokulara ve güzel kokmaya bayılırlar, vücut losyonları ve kremleri içinde olan bir set işinizi görür.)

 screen-shot-2014-12-29-at-5.46.23-pm.png