BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

Kadın yazarı bu sözlerle ti'ye aldı!

Yağmur Atsız, dün köşesinden gözaltılarla ilgili adeta ateş püsküren Habertürk yazarı Ece Temelkuran'ı adeta ti'ye aldı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Star yazarı Yağmur Atsız'dan meslektaşı Ece Temelkuran'a ilginç gönderme: Nazeninim... kim büyütdü böyle biperva seni...

Atsız bugünkü yazısında isim vermeden Ecel Temelkuran'a şu satırlarla karşı çıktı:

O bakımdan kıymetdâr bir hanım arkadaşımızın “kadehlerimizi içeridekiler şerefine kaldırıp” kafayı çekme dâvetine icâbet etmeyeceğimi kemâl-i hörmetle ifâde etmekden kesbi- şeref eylerim, Efendim!

Yazarların Ahmet Şık ve Nedim Şener'in tutuklanmalarına tepki olarak yaptıkları yürüyüşünü ti'ye alan Atsız yazısını Ece Temelkuran'a seslenerek şöyle bitirdi:

Doğru bildiklerimizi özgürce yazamayacaksaymış!!! Acabâ hangi doğru bildiğinizi özgürce yazdığınız için hakkınızda kaç düzine dâvâ açıldığını bir zahmet fâşeder misiniz, Sultânım?

Kadehlerimizi “içeridekiler” şerefine kaldıralımmış! Acabâ panel haberi verdi diye “devlet sırlarını ifşâdan” hakkında dört buçuk sene istenenler için de bir fırt alabilir miyiz, Nâzenînim? (...kim büyütdü böyle bî-pervâ seni?)

Ama sizler yine Taksim’den

Galatasaray’a yürüyüş yapın,

spor olur!