BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Kadın savcının evlat acısı

Cumhuriyet Savcısı Birsen Türkoğlu'nu evlat acısı yaktı.

Abone ol

Kadın savcının evlat acısı yürekleri dağladı. Adana Cumhuriyet Savcısı Birsen Türkoğlu'nun, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden liseli oğlu İhsan, sadece yargı camiasını değil, okul arkadaşlarını da gözyaşına boğdu. Kaza, önceki gün Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. Adana Ticaret Odası (ATO) Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi İhsan T., okul servisinden inip evine gitmek için karşıdan karşıya geçmek isterken, öğretmen Yelda Y'nin kullandığı otomobilin altında kaldı.

EVLADA SON VEDA

Ağır yaralanan İhsan T. (16), ambulansla kaldırıldığı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Acı haber, başta Türkoğlu ailesi olmak üzere, yargı mensuplarını ve İhsan'ın okul arkadaşlarını yasa boğdu. Genci cenazesi dün morgdan alınarak ailesiyle birlikte kaldığı lojmanların önüne getirildi. Anne Birsen Türkoğlu, 'Ben bu acıya dayanamam' diye feryat etti. Baba Levent Türkoğlu'nu da yakınları teskin etmeye çalışırken, arkadaşları da hıçkırıklara boğuldu.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Gencin cenazesi, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, yargı çalışanları ve İhsan'ın okul arkadaşları tarafından memleketi Osmaniye'ye uğurlandı. İhsan için Osmaniye Asri Mezarlık'taki camide düzenlenen cenaze törenine ailesi, akrabası MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ile vatandaşlar katıldı. Adana Müftüsü Arif Gökce'nin ikindi vakti kıldırdığı cenaze namazından sonra gencin cenazesi, gözyaşları arasında defnedildi. Bu arada, kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Yelda Y'nin tutuklandığı belirtildi.