BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

’’Yolumuza devam ediyoruz’’

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasından kendi sahasında ağırladığı Gaziantepspor’u 3-1 mağlup etti. <br/><br/>’’OYNADIĞIMIZ OYUN B...

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasından kendi sahasında ağırladığı Gaziantepspor’u 3-1 mağlup etti.

’’OYNADIĞIMIZ OYUN BİZE REFARANS OLACAK’’
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, güzel bir oyunla galibiyeti aldıklarını ifade ederek, “İstenilen sonucu almaya başlıyoruz. İlk yarı ve baskı üstünlüğü kurduk. 2-0’dan sonra ikinci yarı bunu daha da öne taşımalıydık. Ama net bir skorla 3-1 kazanmasını bildik. Yolumuza devam ediyoruz. Oynadığımız oyun önümüzdeki maçlar için referans olarak bize ışık tutacaktır” dedi.

F.BAHÇE’DE YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ İDDİALARINA YANIT
Basın mensuplarının Fenerbahçe’de yaşanabilecek yönetim değişikliği ile ilgili sorusuna ise Yanal, “İlginç süreçler yaşanıyor. Benim ağzımdan çıkmayan demeçleri medyada görüyorum. Bu konuda sezon başında sahada kalacağımızı, saha içindeki mücadele ile var olacağımızı söylemiştik. Yorum yapmayacağım” cevabını verdi.
Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan ile ilgili olarak ise Yanal, “Salih Uçan yetenekli oyuncu. Beklentilerinin karşılığını oluşturabilmesi için çok iyi zamanlamaya ihtiyacı var. Salih’i yetenekleri bir yere getirdi. Ortaya koyacağı tavrı kişisel gelişimi, karakterinin gelişmesi gerekiyor. Sezon başından beri genç oyuncularımızın gelişmesi için ciddi görüşmelerde bulunuyoruz, çaba sarf ediyoruz. Kişisel gelişimi çok önemli. Büyük oyuncu olabilmesi için karakter gelişimine ihtiyacı var. Salih’in en büyük avantajı kariyerli oyuncularla beraber oynamasıdır. Aynen Alper’in de öyle çalışması gerekiyor. Özel çalışmalar derken kas çalışmasını anlamamak gerekiyor. Diğer özelliklerini geliştirmek gerekiyor” şeklinde konuştu.
Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün ise güzel bir seri yakaladıklarını dile getirerek, "Agresif, istekli oyun sergilemeye çalışıyoruz. Haftanın ilk maçını oynayıp kazandık. Hafta sonu maçları keyifle izleyeceğiz. Maçta bütün isteklerimizi sahaya yansıttık" diye konuştu.

BÜLENT UYGUN’DAN HAKEME ELEŞTİRİ
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hakeme sitem ederek, “Hakemin verdiği yanlış kararlar oyun düzenimizi sahaya yansıtmamızı engelledi. İyi oynadığımız dakikalar vardı. Bireysel hatalardan gol yedik. Bunun önlemini almamız lazım. Bu maçtan puanlar bekliyorduk ama olmadı. Sivasspor maçına odaklanıp, tekrar taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.
Uygun, hakemle ilgili sorulan sorulara ise, “Hakem, ilk 15 dakika, rakibe dokunduğunuz zaman hemen faul verdi. İlk golde Şenol’un ayağına darbe var, onu geçtim gol de ofsayttı. Zaten belli ritmi yakalamak için doğru yönetimin, korakor bir adalet olması lazım. O adaleti de maalesef göremedik. Ben aylarca 11 kilometre koşması için futbolcuları çalıştırıyorum, 11 kilometreyi zor koşuyor. Hakem de 11 kilometre koşuyor. Hakemin 11 kilometre koşmaya ihtiyacı yok. Koşmana gerek yok, ama İlker Meral gibi de hiç koşmama olmaz. Doğru yerde doğru zamanda izleyip, doğru karar vermek önemli olan” şeklinde cevap verdi.
Gaziantepsporlu futbolcu Orhan Gülle, çok top kaybı yaptıklarını dile getirerek, yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.
(İHA)