BIST 9.708
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,00
HABER /  GÜNCEL

Kadın gaspçının kimliği şaşırttı!

Dünyaca ünlü kafes dövüşlerine katılan Ali Kondur, İstanbul'da bir kadını gasp ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Abone ol
İstanbul'da iş çıkışı T.A. adlı kadın darp edildi, cep telefonu çalındı. Polis ve vatandaşlar gaspçıyı yakaladı; ancak karşılaştıkları kişi şaşırttı. İddialara göre kadını gasp eden kişi uluslararası müsabakalara çıkan kafes dövüşcüsü Ali Kondur...

Bağcılar Bağlar Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde, bir gaspçı iş çıkışı T.A adlı kadına saldırdı. Darp ederek cep telefonunu aldı. Olaya müdahale etmeye çalışan T.A'nın arkadaşı F.T'yi de darp etti. Cep telefonunu aldıktan sonra kaçmaya başladı.

GASPÇININ PEŞİNDEN KOŞTULAR

Bu sırada olayı gören vatandaşlar, gaspçının peşinden koşarken bir yandan da polisi arayarak yardım istedi. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek vatandaşlarla birlikte gaspçıyı yakaladı.

O KİŞİ ALİ KONDUR İDDİASI 
 
Gözaltına alınan gaspçının kimliği karakolda ortaya çıktı. Gaspçı, kafes dövüşçüsü Ali Kondur'dan başkası değildi. Uluslararası müsabakalara da çıktığı belirtilen Ali Kondur, karakoldaki sorgusunun ardından savcılığa sevk edildi. Savcılıktan çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gasp ettiği kadınlar Ali Kondur'dan şikayetçi oldu.