BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kadın doktorlara gizli kamera şoku!

ADÜ Tıp Fakültesi'nde bir işçi kadın doktor ve hemşirelerin soyunma odasına kamera yerleştirdiği iddiasıyla tutuklandı.

Abone ol

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde taşeron firmaya bağlı olarak çalışan bir temizlik görevlisi, cep telefonuyla hastane personelinin kullandığı soyunma kabinlerini görüntülediği iddiasıyla tutuklandı.

(ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Kalp ve Damar Cerrahisinde görevli bir hemşire, “soyunma odasında üstünü değiştirirken bir temizlik görevlisi tarafından görüntülendiği ve görüntülerin, hastanedeki diğer çalışanlara gösterildiği” yönündeki söylentilerden haberdar olması üzerine, aynı serviste çalışan temizlik görevlisi S.A'dan şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.A'nın cep telefonunda yapılan incelemede, hemşireye ait gizlice kaydedilmiş görüntüler ile porno içerikli bazı videolar bulundu.

İLAÇ KUTUSUNDA GİZLİ KAMERA

S.A'nın, soyunma kabinine bir ilaç kutusu içerisinde koyduğu cep telefonuyla kabinde soyunan tüm hemşire ve kadın doktorların görüntülerini çektiği öne sürüldü.

Şikayetçi hemşireyle aynı serviste görev yapan diğer sağlık görevlilerinin Cumhuriyet Savcılığına hakkında suç duyurusunda bulunduğu S.A, çıkarıldığı mahkemece “izinsiz görüntü kaydetmek” ve “teşhir' suçlamasıyla tutuklandı.

GEREKEN TEDBİRLER ALINACAK

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, söz konusu şahsın taşeron firmada çalıştığını ve işine hemen son verildiğini belirterek, “Olaydan sonra büyük bir şok yaşadık. Hastanemizde çalışan tüm personelin durumunu bilmemiz mümkün olmuyor. Bütün eğitim camiasına geçmiş olsun. Böyle bir şeyin tekrarlanmaması için gereken tedbirleri alacağız” dedi.

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK'ÜN BU GÖRÜNTELERİ
ÇOK ŞAŞIRTTI

[PAGE]

Geçtiğimiz yıllarda sliple denize girerek bütün dikkatleri üzerine çeken Yaşar Nuri Öztürk bu defa siyah mayosu ve şambrelle görüntülendi.

Denize girmek ve deniz suyu yutma karşılığında orucun bozulmadığını ifade eden Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk elinde şambrelle denize girdi.

Antalya Sueno Otel’de genç bir güzel kız ve erkek arkadaşıyla tatil yapan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk; ramazan olmasına rağmen bol bol denize girdi.

Denize girmek ve deniz suyu yutma karşılığında orucun bozulmadığını ifade eden Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk elinde şambrelle denize girdi.


İSTANBUL'UN GİZLİ TRANSSEKSÜEL
GENELEVLERİ GLOBAL POST'TA

[PAGE]

İstanbul'daki transseksüel ve travesti evleri... İstanbul'daki transseksüel ve travesti genelevlerinin kapısını aralayan Global Post, haberine bu cümleyle başlıyor

"İstanbul'un en işlek caddelerinden birinin yakınında, bir dizi alelâde ev, buralara yabancı olanların bilmediği bir sırra ev sahipliği yapıyor. Bu evler İstanbul'un transseksüel ve travesti seks işçilerinden bazılarının çalıştığı genelevler..."

Fotoğraflar eşliğinde transseksüel seks işçilerinin hikayelerinin ve sorunlarının anlatıldığı Huffington Post sitesinde de yer alan habere Nicholas Dynan'ın çektiği fotoğraflar da eşlik ediyor.

Haberde, bu transseksüellerin çoğunun başka alanlarda iş bulma şansları olmadığı için fuhuş yapmak zorunda kaldığı belirtiliyor ve Türkiye'de travestilerin ve transseksüellerin ayrımcılığa maruz kaldığı kaydediliyor. Transseksüeller için düzenli bir iş bulmanın zorluğuna dikkat çekiliyor.

"GENELEVDE ALIŞANLAR ŞANSLI"

Bu bir dizi genelevde çalışan seks işçilerinin 'şanslı' oldukları belirtilirken, İstanbul caddelerinde çalışmak zorunda kalan meslektaşlarına göre daha 'iyi' koşullarda bulunuyorlar. Genelevler dışında tüm travesti ve fahişelerin "polis tacizi, cinsel yollarla bulaşan hastalıklar ve şiddet tehlikesiyle karşı karşıya bulundukları" belirtiliyor.

Polisin 1990'larda İstanbul'daki travestilere ve transseksüellere yönelik operasyonları hatırlatılırken, Türkiye'de fuhuşun teknik olarak yasal olduğu belirtiliyor. Hükümetin sex işçileri ve genelevler için yeni izinler yayınlamaktan vazgeçtiğini ve sektörün büyük bölümünü gayri meşru ve tehlikeli bir alan olmaya terk ettiği ifade ediliyor.

RAHŞAN AFFIYLA ÇIKAN SUÇ MAKİNASINDAN
TECAVÜZ REZALETİ
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

Rahşan affıyla cezaevinden çıkan kişi öldürüp yakmakla korkuttuğu 16 yaşındaki baldızına günlerce tecavüz etti.

Ümraniye'de, 31 yaşındaki inşaat işçisinin, öldürüp yakmakla korkuttuğu 16 yaşındaki baldızına günlerce tecavüz ettiği ileri sürüldü. Küçük kızın polise başvurması üzerine gözaltına alınan zanlının 1998 yılında Ankara'da birlikte yaşadığı bir kadını öldürdükten sonra yaktığı tespit edildi. Zanlının Rahşan affıyla serbest kaldığı öğrenildi.

3 AY BOYUNCA TECAVÜZ ETTİ

Olay, İstiklal Mahallesi, Çimen Sokak'taki bir evde meydana geldi. İnşaatlarda boyacılık yapan Ferhat A. (31), ablasını görmek için evine gelen baldızı K.B'ye defalarca tecavüz ettiği iddia edildi. Küçük kızı öldürüp yakmakla tehdit ederek korkutan Ferhat A.'nın yaklaşık 3 ay boyunca K.B'ye tecavüz ettiği öne sürüldü.

İNŞAATTA YAKALANDI

Bunalıma giren K.B.'nin yakınlarına söylemesi üzerine ailesi polise başvurdu. K.B. ve ailesinin Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurması üzerine operasyon başlatıldı. Harekete geçen Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 1 haftadır evine de gelmeyen Ferhat A.'nın Maltepe'deki bir inşaatta saklandığını belirledi. Sabah saatlerinde Fındıklı Mahallesi'ndeki inşaata operasyon yapan polis, zanlıyı kıskıvrak yakaladı.

ADETA SUÇ MAKİNASI

Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen zanlı Ferhat A.'nın adeta suç makinesi olduğu anlaşıldı. Cinayet, fuhuş, yağma, gasp ve hırsızlık gibi suçlardan kaydı bulunan zanlının 1998 yılında Ankara'da birlikte olduğu Leyla T.'yi bıçaklayarak öldürtükten sonra yaktığı anlaşıldı. O dönemde tutuklanarak hapse konulan zanlının Şartlı Salıverme Yasası'ndan faydalandırılarak tahliye edildiği ortaya çıktı.

CANLI YAYINDA KÜFÜR ŞOKU
MÜGE ANLI'YI ÇILDIRTTI
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tansiyon bir anda yükseldi. 64 yaşındaki kadın canlı yayında peş peşe küfredince program sunucusu Müge Anlı isyan etti.

CANLI YAYINDA KÜFÜR ŞOKU

Kızı Sabriye Ayyıldız'ın akrabaları tarafından kaçırıldığını öne süren kadın, 'Benim kızım kayın validesinin ayak tırnaklarını kesiyordu. Köle gibi çalıştırıyorlardı. Benim kızım o..spu değil' diye bağırınca Müge Anlı isyan etti. Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde 'o p..evenk' diye devam edince Müge Anlı adeta çıldırdı.