BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50
HABER /  MEDYA

Kadın 9.yeni bölüm fragmanı Bahar'ın ikinci şokuna bakın

Kadın 9.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 19 Aralık 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Kadın 9.yeni bölümde neler olacak? Kadin 9.yeni bolum fragmani ve 9.bölüm detayları internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin salı günleri ilgiyle takip edilen dizisi Kadın yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Dramın yoğun olduğu Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelin hep birlikte Kadın 9.bölüm fragmanına bakalım.

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın'da yine yoğun dram yaşandı. Bahar'ın çocuğu Doruk'un götürülmesiyle birlikte işler iyice kızıştı. Sarp’ın telefonunun Bahar’a gelmesini önlemek isteyen Hatice, Doruk’un kaybolması üzerine Bahar ile beraber Doruk’u aramaya gider. Hatice’den önce Bahar’a ulaşan telefonun nereden geldiğini anlayamayan Bahar, Sarp’ın öldüğü gün çekilen bir fotoğrafın peşine düşer. Bahar’ın test sonuçlarından sonra huzursuz olan Jale ise ne yapacağını bilemez ve emin olmak için Bahar’a ulaşmaya çalışır. Bahar, Sarp’ın telefonunda gördüğü ikinci ayrıntı ile de hayatının şokunu yaşadı. Kadın 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

KADIN 9.BÖLÜM FRAGMANI