BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

'Kadıköy'ü AKP'ye bırakmayız'

İnternethaber'i ziyaret eden işadamı Şefik Toprak, Kadıköy'le ilgili projelerini de anlattı.

Abone ol CHP Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Şefik Toprak, "Bölgemizin kültürel dokusunu ancak CHP koruyabilir. Bu yüzden CHP'den aday adayıyım" dedi.

Büromuzu ziyaret eden CHP Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Şefik Toprak, İnternethaber İmtiyaz Sahibi Hadi Özışık, İnternethaber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Özışık ve Yayın Danışmanı Barış Yarkadaş'a Kadıköy'ün sorunlarını ve çözüm yollarını anlattı.

Kadıköy'ün tüm sorunlarını bir kitapçık haline getirdiğini anlatan Toprak, "Aynı kitapta, çözüm yollarını da gösterdik. CHP'nin sosyal demokrat anlayışıyla, laik bakış açısıyla, ilçemizi daha da ileriye taşımak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Partisinin yerel seçimlerde ülke genelinde AKP ile çekişeceğinin açık olduğunu da belirten Şefik Toprak, "Ancak Kadıköy'de AKP'nin kazanması mümkün değil. Çünkü, AKP'nin zihniyeti ile Kadıköy halkının bakış açısı hiçbir zaman uyuşamaz" dedi.

CHP Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Şefik Toprak, mevcut Belediye Başkanı CHP'li Selami Öztürk'ün yönetim anlayışına yönelik eleştirilerini de dile getirdi. Toprak, Öztürk'ün yönetim anlayışını beğenmediğini ifade etti. 

Toprak, "Aday gösterilmemeniz durumunda, tavrınız ne olacak?" sorusunu da şöyle yanıtladı:  "CHP bizim partimizdir. Aday gösterilmeme ihtimalini hiç düşünmedik. Ancak böyle bir durumda, yine partimize sahip çıkar, çalışma yaparız."

Toprak, yaklaşık üç saat süren görüşme esnasında, elektronik belediyecilik, interaktif yönetim, halkın yönetime katılması üzerine de görüşlerini açıkladı. Toprak, "Yerel seçim sürecinde, internetin gücünden sonuna kadar faydalanmayı düşünüyoruz. Zira, Kadıköy'ün yapısı da buna müsait. Biz, yakında başlatacağımız proje ile yaklaşık dört milyon insana ulaşmayı tasarlıyoruz" dedi.