BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kadıköy'de ithal hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Kadıköy'de, yurda olarak kaçak girdikleri tespit edilen, farklı ülkelerin vatandaşları olan 3 kişi, hırsızlık yaptıkları tutuklandı.

Abone ol

İstanbul Kadıköy'de, yurda kaçak girdikleri belirlenen, farklı milliyetlere mensup 3 kişi, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri, 3 gün önce 2 kişinin Osmanağa Mahallesi Özpark Sokaktaki su dağıtım dükkanına girdiğini tespit etti. Durumlarından şüphelendikleri bu kişileri takibe alan ekipler, bir süre içeride kaldıktan sonra dışarı çıkan 2 kişiyi durdurarak kimlik kontrolü yaptı.

Bulgaristan uyruklu Ostrev Pyotr İ. ile Moldova uyruklu Ivan Vovcic M'nin Türkiye'ye kaçak girdikleri anlaşılırken, ellerindeki paketlerde 2 adet dizüstü bilgisayar, bir adet fotoğraf makinesi, bunlara ait diğer gereçler ve bir adet cep telefonu bulundu.

Gözaltına alınan şüphelilerin, ellerindekileri kendilerine Türkmenistan uyruklu Witaliy H'nin verdiğini söylemeleri üzerine bu kişi de yakalandı.

Witaliy H'nin, hırsızlık yapılan su istasyonunda kaçak çalıştığı anlaşılırken, 3 şüpheli işlemlerinin ardından Kadıköy Adliyesine sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.