BIST 10.062
DOLAR 32,39
EURO 34,66
ALTIN 2.390,18
HABER /  DÜNYA

Kadıköy’de düğüne gidiyoruz gaspı

İstanbul’da "Düğüne gidiyoruz" diyerek bindikleri taksiyi ormanlık alana götüren zanlılar, sürücüyü silah ve bıçak zoruyla gasp etti. <br/...

Abone ol

İstanbul’da "Düğüne gidiyoruz" diyerek bindikleri taksiyi ormanlık alana götüren zanlılar, sürücüyü silah ve bıçak zoruyla gasp etti.
Edinilen bilgiye göre, olay Kadıköy Fikirtepe’de meydana geldi. Fikirtepe’den "Düğüne gidiyoruz" diyerek bir taksiye binen 3 kişi, taksiciyi Başıbüyük’de ormanlık bir alana götürdü. Ormanlık alanda taksiyi durduran 3 zanlı, silah ve bıçak zoruyla taksici Yılmaz Gül’den paraları vermesini istedi. Cebindeki 210 TL’yi gaspçılara veren taksici, karşı yönden gelen polis arabasını görünce selektör yapmaya çalıştı. Taksicinin selektör yaptığını fark eden zanlılar, silah çekerek şoförü etkisiz hale getirdi. Daha sonra taksiden inen 3 zanlı, yaya olarak ormanlık alanın içine doğru kaçtı. Polisi arayan Yılmaz Gül ise gasp edildiğini bildirdi.
Olayın şokunu atlatmaya çalışan Yılmaz Gül, "Kadıköy’den araca ’Düğüne gidiyoruz’ diye bindiler. Maltepe Başıbüyük’e geldiğimizde içlerinden biri bıçak çekerek ’Üzerinde ne kadar para varsa ver’ dedi. ’Hani siz düğüne gidiyordunuz’ dedim. Üzerimdeki paraları verirken karşıdan gelen polis aracını gördüm ve selektör yaptım. Bunu fark eden soygunculardan biri silah çekerek, eğer bir daha yaparsam beni vuracağını söyledi. Üzerimde bulunan hasılatı 210 lirayı alarak ormanlık alana kaçtılar, bende hemen polisi aradım" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)