BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Huzurdan rahatsız bir lobi var

Başbakan Erdoğan, “Huzurdan, barıştan, bahardan rahatsız olan bir lobi var. Biz, bu lobiye imkân tanımayacak, bu lobiye fırsat vermeyeceğiz”...

Abone ol

Başbakan Erdoğan, “Huzurdan, barıştan, bahardan rahatsız olan bir lobi var. Biz, bu lobiye imkân tanımayacak, bu lobiye fırsat vermeyeceğiz” dedi.
Van’daki toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan, Türkiye’deki huzurdan ve barıştan rahatsız olan bir savaş lobisi olduğunu anlatarak, “Çocuklarımızın, gençlerimizin yaşamasından ve yaşatılmasından rahatsız olan ve onların kanını özleyen bir lobi var. Burada Doğu’da, Batı’da da böyle bir lobi var; dışarıda da böyle bir lobi var. Terörden beslenen, terörün oluşturduğu puslu havadan beslenen, toplumu dizayn etmeye alışmış bir lobi var. Biz, bu lobiye imkân tanımayacak, bu lobiye fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Van’ın belediye çalışmaları anlamında geride kaldığını gördüğünü söyleyen Erdoğan, hizmetin en iyi AK Parti belediyelerince verildiğini söyledi. Başbakan, “İdeolojiyle belediyecilik yapılmaz. Belediyecilik liyakatle, ehliyetle, beceriyle yapılır. Van, belediyecilik noktasında mevcut manzarayı hak etmiyor, ideoloji Van’ın ihtiyaçlarını karşılamıyor” diye konuştu.
(İHA)