BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.413,11
HABER /  DÜNYA

Kaçırılan şoför ailesine kavuştu

Afganistan’da 16 Nisan’da kaçırılan Adanalı TIR şoförü Kerim Yeşil, serbest bırakıldıktan sonra bugün sabah telefonla görüştüğü ailesiyle ha...

Abone ol

Afganistan’da 16 Nisan’da kaçırılan Adanalı TIR şoförü Kerim Yeşil, serbest bırakıldıktan sonra bugün sabah telefonla görüştüğü ailesiyle hasret giderdi.
Adana’nın merkez Seyhan ilçesisi Mıdık Mahallesi’nde oturan Kerim Yeşil’in eşi Meryem Yeşil (53), kızı Aylin Bayar (32) ve oğlu Volkan Yeşil, sevinçli haberi alınca gözyaşlarını tutamadı.
Kerim Yeşil’in oğlu Volkan Yeşil, Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin gece kendisini arayarak, babasının serbest bırakıldığı haberini verdiğini söyledi.
Aldıkları haberle büyük sevinç yaşadıklarını söyleyen Yeşil, "Çok şükür babam kurtuldu. Babamla da bu sabah telefonla görüştük. İyi olduğunu söyledi. Kendisi şu an Afganistan’da en kısa zamanda dönmesini bekliyoruz" dedi.
Volkan Yeşil, babasının kurtarılmasında çaba gösteren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti.
Adanalı tır şoförü Kerim Yeşil, 16 Nisan’da Afganistan’ın kuzeyinde Andkhoy’dan Mezar-ı Şerif’e giderken Cevizcan’a bağlı Hoja Dokoh bölgesinde Taliban ile bağlantılı bir grup tarafından kaçırılmıştı.
(İHA)