BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.397,29
HABER /  GÜNCEL

(Juventus maçı) Galatasaray gruptan nasıl çıkar? - 10 Aralık 2013

Galatasaray Juventus maçı ne zaman?, Galatasaray Juventus maçı hangi kanalda?, Galatasaray Juventus maçı saat kaçta?, Galatasaray Juventus maçını Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek, Galatasaray Juventus maçının hakemi belli oldu

Abone ol

Galatasaray Juventus maçı ne zaman?, Galatasaray Juventus maçı hangi kanalda?, Galatasaray Juventus maçı saat kaçta?  
 
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus ile 10 Aralık'ta Türk Telekom Arena'da karşılacak. Mücadele 21.45'te başlayacak. İnternetspor.com'dan da takip edilebilecek.

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında Real Madrid'e 4-1 yenildi ve 3. sıraya geriledi. Sarı kırmızılıların gruptan çıkabilmesi için tek yol Juventus karşısında galibiyet!

Juventus ise evinde Kopenhag'ı mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti ve Real Madrid'in ardından 2. sıraya yerleşti.  
 
Bu sonuçların ardından temsilcimizin gruptan çıkması ise tek ihtimale kaldı: "Galibiyet!"

Galatasaray, TT Arena'da ağırlayacağı Juventus'u yenerse Devler Ligi'nde yoluna devam edecek. Yenilgi ve beraberlik halinde ise yoluna devam eden takım İtalyan ekibi olacak. 

EN KÖTÜ SENARYO!

Galatasaray'ın Juventus'a yenilmesi veya berabere kalması, Kopenhag'ın Real Madrid'i yenmesi halinde ya da Galatasaray'ın Juventus'a yenilmesi, Kopenhag'ın Real Madrid'den puan alması halinde ise temsilcimiz grubu 4. tamamlayacak ve Avrupa Ligi'ne gitme şansını da kaybedecek.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN