BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber son noktayı koydu!

Müziği bıraktı dedikodularına Justin Bieber'dan son nokta geldi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Katıldığı bir radyo programında müziği bıraktığını açıklayarak hayranları yasa boğan ünlü şarkıcı Justin Bieber sosyal paylaşım sitesi twitter'dan hayranlarına seslendi.

Geçtiğimiz haftalarda katıldığı radyo programında müziğinin olgunlaşması için şarkı söylemeye ara vereceğini ve emekli olduğunu açıklan Justin Bieber büyük sansasyon yaratmış oldu. Menajerinin emeklilik haberlerini yalanlaması ve üstüne çıkan bir çok dedikodu haberi ünlü şarkıcının hayranlarının kafasını bir hayli karıştırdı.

Sosyal medya üzerinden mesaj yağmuruna tutulan Justin Bieber emeklilik iddialarına son noktayı koydu. Attığı
'My beloved beliebers I'm officially retiring.' (kalbim hep sizlerle ama resmi olarak emekli oldum) twiti ile hayranlarını yasa boğan ve mesaj yağmuruna tutulan 19 yaşındaki şarkıcı son açıklamasını saatler önce yaptı.

jb.jpg
Attığı twit ile hayranlarının yüreğine su serpen ünlü şarkıcı
'Nazik olun ve herkesi sevin Tanrı hepimiz affetsin. İyi Noeller. Ben sonsuza kadar buradayım' cevabı ile tartışmalara son noktayı koydu.

jb2.20131225120435.jpg 

Medyanın hakkında birçok yalan haber yaptığını belirten Justin Bieber,
'Medya hakkımda çok konuştu. Birçok yalan yanlış haber ile beni yıkmaya çalışıyorlar ama ben asla sizleri terk etmem, belieber olmak bir yaşam tarzı' diyerek hayranlarını bir nebze olsun rahatlattı. 

bieber.jpg