BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Julia Roberts gibi karşılıyorlar

Ortadoğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesi olan Tuba Büyüküstün, InStyle dergisine röportaj verdi. Ortadoğu'daki ilgiyi anlattı...

Abone ol

“ASİ” dizisinin ardından, “Yüreğine Sor” adlı sinema filmi ve “Gönülçelen” dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Tuba Büyüküstün, InStyle dergisinin şubat sayısına kapak oldu.

Saçlarını kızıla boyatan ünlü oyuncu, iddialı pozlarıyla süslediği dergiye verdiği röportajda, Ortadoğu ülkelerindeki şöhretinden de bahsetti. “Ihlamurlar Altında” ve “Asi” dizilerinin Ortadoğu ülkelerinde yayınlanmasıyla, oradaki halkın sevgilisi haline gelen Büyüküstün, bölgeye gittiğinde karşılaştığı ilgiyi şöyle anlattı: “Bize ABD’den Julia Roberts’ın gelmesi gibi bir şey oluyor benim oraya gitmem.

Hem ABD’li yıldızlar gibiyiz hem de benzer din ve kültürden olduğumuz için bizi kendilerine yakın hissediyorlar. Dolayısıyla ABD’li yıldızlardan daha özeliz onlar için.” Büyüküstün, “Bahreyn emiri, Tuba Büyüküstün hayranı” şeklindeki haberler hakkında ise şunları söyledi: “Emirden çok, oradaki şeyhlerin eşleri ve çocukları çok beğendiklerini söylüyorlar. Bu ülkelere gittiğimiz zaman, dokunmak, fotoğraf çektirmek isteyenler yüzünden mutlaka yanımızda güvenlik oluyor.”

Ayrılık yok
Tuba Büyüküstün’ün, sevgilisi Sami Saydan’dan ayrıldığı yönündeki haberlere ünlü oyuncunun bağlı olduğu menajerlik şirketinden açıklama geldi. Ag İletişim adına konuşan Özlem Oğuz, ikilinin ayrılmadığını söyledi.

Aşkı nasıl yaşar
Hayatının her döneminde aşkın çok önemli olduğunu ve gelecekte de öyle olacağını söyleyen Büyüküstün, “Yanında olmadığım tüm zamanı onu bir daha göreceğim anı düşünerek geçirdiğimde aşık olduğumu anlarım” diyor.