BIST 9.984
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.427,35
HABER /  GÜNCEL

Jo'nun evinden çığlıklar yükseliyor

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Jo Alves'ten komşuları şikayetçi. Evinden geceyarısı çığlıklar yükseliyor.

Abone ol

Galatasaraylı futbolcu Jo Alves'in komşuları tarafından hem yöneticilere hem de polise şikayet edildiği ortaya çıktı.

Gece yarılarına kadar evinde partiler veren Alves komşularına uyku yüzü göstermiyor.

Habertürk gazetesinde Ali Kemal Erdem'in haberine göre apartman sakinleri futbolcu hakkında yasal işlem başlatma arefesinde..

ARDA’YA BİLE MÜRACAAT ETMİŞLER
Jo’yu ikaz etmek için yukarı çıktığını söyleyen Uğur, “İçlerinden sadece biri İngilizce biliyor. Ona rahatsız olduğumuzu söylediğimizde bize arkadaşlarını uyardığını ancak söz dinletemediğini kaydetti. Jo biz konuşurken dışarı çıktı. Sanki hiçbir şey olmamış gibi asansöre binip gitti. Karşı komşusu da inanılmaz rahatsız olunca polis çağırdı. Polisleri görünce evde kalan birkaç kişi paldır küldür aşağı indi. Her hafta ayrı bir olay” dedi. Uğur, durumu Galatasaray yönetimine hatta Arda Turan’a bildirdiklerini ancak buna rağmen Jo ve arkadaşlarının gürültüsünün kesilmediğini de söyledi.

GECE YARISI ÇIĞLIKLAR
Brezilyalı’nın karşı komşusu Faruk Kocabaş, Alves’in evinde birkaç kişinin yaşadığını belirterek, “Akşama doğru partiye başlıyorlar. Gece sanırım alkolün de etkisiyle hani bir ormanda ya da derede sesini duyurmak için bağırırsın ya tıpkı öyle bir bağırtı ile yataktan kalkıyoruz. Sabaha kadar odadan odaya dolaşıyoruz, kulaklarımıza pamuk tıkıyoruz. En az 10- 15 kişi toplanıyor ve bu haftada neredeyse 5-6 kere oluyor. Cihangir’de dolaşan Afrikalılar’a benzeyen kişiler geliyor” dedi.

YASAL İŞLEM YAPILACAK
Alves’i defalarca ikaz ettiklerini hatta polis çağırdıklarını ancak Galatasaray Kulübü’nden Mert Çelik adlı yetkilinin “Biz uyaracağız” demesi üzerine şikayetçi olmadıklarını söyleyen apartman sakinleri, yine de gürültünün bitmediğini kaydetti. Yönetim kurulunda Alves’le ilgili gerektiğinde yasal işlem başlatılması yönünde alınan bir karar olduğunu belirten Faruk Kocabaş ise gürültü sürerse yasal işlem başlatacaklarını söyledi!