BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Jetskiyle 1.5 saat mahsur kaldı

İzmir’in Çankaya semtinde “Sosyete Elektronikçisi” olarak bilinen Gani Güleç, tatil için gittiği Mordoğan’da denizde 1.5 saat mahsur kaldı. ...

Abone ol

İzmir’in Çankaya semtinde “Sosyete Elektronikçisi” olarak bilinen Gani Güleç, tatil için gittiği Mordoğan’da denizde 1.5 saat mahsur kaldı.
Edinilen bilgiye göre, Mordoğan’a günü birlik tatil amacıyla giden Güleç, jetski kiralayarak denize açıldı. Güleç, deniz aracının benzinin bitmesi üzerine kıyıdan yaklaşık iki kilometre açıkta yalnız başına kaldı. O mesafede hiçbir teknenin ve ulaşabileceği kimsenin olmaması üzerine beklemeye başlayan Güleç, uzun süre dönmeyince kendisini aramaya gelen tekne tarafından çekilerek kurtarıldı. Güleç, “Yaklaşık 1.5 saat güneşin altında beklemeye başladım. Kıyıdan beni aramak için gelmiş olan tekneyi görünce derin bir oh çektim eğer biraz daha geç kalmış olsalardı belki sıcaktan bayılacaktım” dedi.
Güleç’in açıldığı beach yetkilileri ise, “Jetsikilerimizde benzinler sürekli fulldur. Ancak Gani Bey hem uzun süre kullanmış hem de fazla sürat yapmış olduğu için böyle bir şey yaşandığını tahmin ediyoruz. Kendisini yıllardır tanırız, jetski konusunda uzmandır. Ancak böyle bir şey ilk defa başımıza geliyor. Kendisinden uzun süre haber alamayınca, biz de tekne ile onu aramaya çıktık. Şükürler olsun ki sağlığında bir şey yok. Bundan sonra daha dikkatli kullanmasını rica ediyoruz” dediler.