BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Avrupa Şampiyonluğu için hazırlanıyor

Avrupa Şampiyonluğu için eleme maçına çıkacak olan ağır sıklet boksör Erkan Teper, Almanya’nın başkenti Berlin’de çalışmalarının son aşaması...

Abone ol

Avrupa Şampiyonluğu için eleme maçına çıkacak olan ağır sıklet boksör Erkan Teper, Almanya’nın başkenti Berlin’de çalışmalarının son aşamasına geldi.
Almanya’nın en büyük boks kulübü olan Sauerland Boxpromotion tesislerinde antrenmanlarına devam eden Teper, sparring ve sürat ağırlıklı olarak çalışıyor.
Teper’in basın danışmanı Vedat Alyaz, çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere Erkan, geçtiğimiz ay maça az bir süre kala bir sivri sineğin ısırması sonucu hastanelik olmuş ve maça çıkamamıştı. Şu anda kaldığı oda uzmanlar tarafından özel olarak denetleniyor ve sürekli olarak haşere kontrolleri yapılıyor. Bunun dışında herhangi bir aksilik olmaması için de özel bir ekip görevlendirdik. Türk boksunun ağır sıkletteki tek ümidi olan bu yeteneğin başarılı olabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 31 Ağustos’ta İsviçre’nin Basel kentinde ringe çıkacak olan boksörümüz, İngiliz boksör Michael Sportt’a karşı eleme maçına yapacak. Bu maçı kazanması durumunda Avrupa Şampiyonluğu maçına çıkmaya hak kazanacak” dedi.