BIST 9.719
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,88
MEDYA

Jet Sosyete yeni bölüm fragmanı! Gülse Birsel Şeyma Subaşı'nın kitabını tiye aldı

TV8'den ayrıldıktan sonra yeni sezonda Puhu TV'de yayınlanacak olan Jet Sosyete dizisinde yeni fragman geldi. Dizide ilk kitabı "Sadece Şeyma" ile günlerce konuşulan Şeyma Subaşı'na da gönderme yapıldı.

Jet Sosyete dizisinin 3. yeni sezon ilk bölümünden yine güldüren bir fragman yayınlandı. Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete'nin yeni fragmanında ise dizideki Gizem karakterinin Şeyma Subaşı'na yaptığı gönderme olay oldu.

BASİT GİZEM KİTABIYLA ŞEYMA'YA GÖNDERME YAPTI

Jet Sosyete yeni bölümde Gizem yazar oluyor ve 'Basit Gizem' ismiyle bir kitap çıkarıyor. Gizem'in "Herkesin seni ezmesine izin veremezsin çünkü avokado değilsin" şeklindeki göndermesi ise akıllara Şeyma Subaşı'yı getirdi. Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' isimli kitabındaki 'Herkesi mutlu edemezsin çünkü pizza değilsin' sözleri sosyal medyada gündem olmuş ve günlerce konuşulmuştu.

Jet Sosyete'nin merakla beklenen yeni sezonuna iki yeni oyuncu da dahil oldu. 11 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan diziye Özkan Uğur ve Mahir İpek dahil oldu.

HER BÖLÜMÜ 50 DAKİKA OLACAK

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin'in Jet Sosyete, yeni sezon ilk bölümüyle 11 Ekim Cuma günü ayında Puhu TV'de yayınlanacak. Jet Sosyete'nin 3. yeni sezon bölümleri ise 50 dakikadan oluşacak.

Sitene Ekle